Teoman Eriş

Teoman Eriş


TRANSFERDE EKONOMİK İSTİKRAR

16 Ağustos 2018 - 23:49 - Güncelleme: 28 Nisan 2020 - 09:29

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Alanyaspor, kadrosuna dahil ettiği 6 futbolcuya bonservis ödemeyerek transferde ekonomik istikrarını sürdürdü.


Süper Lig’de 3’üncü sezonunu geçirmeye hazırlanan temsilcimiz Alanyaspor, yeni sezon öncesi transferde ekonomik olarak başarılı bir politikaya imza attı. Turuncu yeşilli ekip, yapılan 6 transferin tamamını bonservis bedeli olmadan gerçekleştirdi.

Turuncu yeşilli yönetim, geçen sezonu bir diğer Akdeniz ekibi Antalyaspor'da tamamlayan 29 yaşındaki santrafor Emre Güral, İspanya Ligi ekiplerinden Rayo Vallecano'dan 31 yaşındaki Brezilyalı sağ bek Baiano, 1. Lig'de mücadele eden Eskişehirspor'dan 27 yaşındaki sol bek Kaan Kanak ile 2 yıllık ve 23 yaşındaki on numara Hasan Ayaroğlu ile 3 yıllık sözleşme yaptı. Son olarak ülkemizde Beşiktaş ve Kayserispor formalarını terleten tecrübeli golcü 33 yaşındaki Brezilyalı Bobo ile de 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Basında yer alan verilere göre Alanyaspor,  geride kalan 2 yılda ise transferde sadece 2 milyon 750 bin Euro zarar ederek birçok kulübün aksine ekonomik olarak transfer istikrarını sürdürmeyi başardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum