"Kız Kıza" Tatilin En Eğlenceli Rotaları

Stresinizi, kırılan saç uçlarınızı, aldığınız fazla kiloları, sinir kat sayınıza göz kırpan yöneticinizi arkada bırakıp, ”kız kıza” bir tatil yapmaya karar verdiniz.

"Kız Kıza" Tatilin En Eğlenceli Rotaları
16 Ocak 2021 - 22:50
En yakın arkadaşlarınız ile toplanıp eğlencenin, lezzetin, alışverişin dibine vurduktan sonra unutulmayacak anılarla evinize dönmek istiyorsunuz.
O zaman hala ne duruyorsunuz?Bu güzel plana gölge düşmeden uçak biletinizi alın ve otel rezervasyonunuzu bir an önce yapın. Ama tabii size önce kız kıza gidebilecek eğlenceli tatil rotaları gerek…

Alışveriş İçin Milano

Kadınlarla gidilen bir tatilde alışverişe olan ilgi ve buna ayrılan zamanın bir değerlendirmesini yaptık, karşımıza Milano çıktı! Dünyaca ünlü markalara ait butikleri bulabileceğiniz bu şehrin caddelerini günlere yayarak keşfedebileceksiniz. Elinizde kahveniz, sizi büyüleyen vitrinlerle Milano’da tanışmanın mutluluğunu paylaşmak size çok iyi gelecek. Milano yalnızca lüks ve pahalı alışverişin adresi değil tabii. Via Papiniano pazarında tezgâhlarda bulunan şıklığı çok uygun fiyatlarla yakalayabilirsiniz!

Tatlı Krizlerine Paris

“Şimdi aşkın şehri Paris’e gidip bunalıma mı girelim?” nidalarını duyar gibiyiz. Paris’te herkes için bir alternatif var. Caddelerinde sokak sanatçılarına eşlik edip dans edebileceğiniz, alışveriş yapabileceğiniz, mis gibi kokan parfümlerle tanışacağınız ve tabii ki dünyanın en lezzetli tatlılarına ulaşabileceğiniz bir destinasyon. Notre Dame Kilisesi’ne yapacağınız ziyaretten sonra Paris’in meşhur caddesi Champs-Elysees’de alışveriş turunuzu, yine Paris’in en iyi kafelerinde makaron ve kahve ile tamamlayabilirsiniz.
 

Gizemli Atmosfer Dubrovnik

Game of Thrones sevdalısı iseniz, sizi buraya alalım. El değmemiş antik dokusu, Dubrovnik’i Game of Thrones dizisinin çekimleri için ideal bir yer haline getiriyor ve dizinin büyük bir bölümü bu şehirde çekiliyor. Güvenli ve doğal bir şehir olan Dubrovnik, sizin için ideal bir rota. Game of Thrones turları ile şehrin antik değerlerini keşfedebilir, kusursuz Dubrovnik plajlarında güzel bir yaz tatili yapabilirsiniz.
 

Eğlence İçin Berlin veya Amsterdam

Gece hayatını hemen her Avrupa şehrinde bulabilirsiniz. Ama size Berlin ve Amsterdam gibi seçenekleri hiçbir şehir sunamaz. Dilerseniz Berlin ve Amsterdam gece kulüplerinde sabahın ilk ışıklarına dek ayaklarınız şişene kadar dans edebilir, dilerseniz muazzam canlı müzik mekânlarında kaliteli müzik performanslarına şahit olabilirsiniz. Çevrenizde bulunan hiç kimsenin sizi rahatsız etmeyeceğinden emin olabilirsiniz.
 

Avrupa’dan Uzakta, Stressiz Tatil Boracay

Hep Avrupa rotası vermemiz, Avrupa’dan başka hiçbir kentte eğlenemeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Filipinler’de bulunan Boracay, mutlu insanların ve eğlenceli partilerin bölgesi. Hemcinslerinizle gittiğiniz Boracay tatilinde, insanların size ne kadar kibar davrandıklarını görmenin huzurunu yaşayacaksınız. Tıpkı beyaz kumların üstünde gün batımını izlemenin verdiği huzur gibi… Boracay tatilinizden geriye; kahkahalar, huzur ve vücudunuzda tatlı bir bronzluk kalacak.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum