The Land of Legends Tema Parkı

Öyle bir yer düşünün ki ilhamını çocuklardan ve masallardan alıyor; her rengi, her detayı ve her tasarımı ile hayal dünyanızda yepyeni zenginliklere yol açıyor…

The Land of Legends Tema Parkı
16 Ocak 2021 - 21:09
 The Land of Legends! Burada gerçek dünya, çocuklar ve ruhu her daim çocuk kalanlar için eğlenceli bir peri masalına dönüşüyor. Tesisin Roma tarzındaki mimarisi dışarıdan bakıldığında ne kadar sade görünüyorsa içeri girildiğinde de bir o kadar renkli ve canlı görünüyor. Denge mükemmel, uyum yerinde…

The Land of Legends, Türkiye’nin en büyük yaşam ve eğlence parkı olmayı hedefliyor. Bu benzersiz konsepte; mimar Jack Rouse tema park mimarisiyle, eğlence dünyasının dahilerinden Franco Dragone ise ilgi çeken karakterleri ve bu karakterlerle yarattığı hikayeler ile hayat veriyor.

The Land of Legends, misafirlerine Avrupa’nın en büyük Aqua World deneyimini, dünyanın en çok tercih edilen markalarının bulunduğu lüks ve otantik bulvarlarda alışveriş imkanını, 111 metre yüksekliği ile Antalya’nın en uzun kulesinin seyir terasından manzaranın tadını çıkarma şansını, aile eğlence merkezini ve keyifli nehir turlarını bir arada sunuyor.
 

Windigo, Kamikaze, Freefall, Looping Rocket, Magicone, Family Rafting Slide, Uphill Navigator, Black Hole… Efsaneler Diyarı’nda birbirinden eğlenceli tam 55 kaydırak olacak. Parkın en uzun kaydırağı 43 metre yüksekliğinde ve 525 metre uzunluğunda olan Water Coaster! Park içerisinde güvenlik için uygulanan bazı kurallar bulunuyor. Mesela Water Coaster’dan kayacak kişi minimum 120 cm boyunda olmalı.

Burada seçenek çok! Sörf Havuzu’nda dalgalarla boğuşabilir, Dalga Havuzu’nda yanardağ patlamaları altında boyları 2 metreyi bulan dalgaların tadını çıkarabilirsiniz. Yanardağ konsepti ile yeterince ilgi çekici bir hal alan bu alan hakkında etkileyici bir başka detay da keyifli bir plaj ortamı oluşturabilmek için buraya Mısır’dan beyaz kum getirilmiş olmasıydı bence. Crazy Zone’da geçirdiğiniz eğlenceli dakikaların ardından, dilerseniz tüm koşuşturmalardan uzakta sessiz, dingin bir ortam suna Lazy Zone’da dinlenerek, günün yorgunluğunu Tembel Nehir’de atabilirsiniz. Efsaneler Gölü, Büyülü Orman, Maceralar Dağı ve Okyanus Deneyimi gibi gizemli alanlara ev sahipliği yapan tema parkta, tüm aile bireyleri birlikte adrenalin dolu saatler yaşayabilir.



The Land of Legends’ın giriş kapısı gösterişli şovlarla açılmaya hazırlanıyor. Günün belirli saatlerinde özel olarak yaratılmış karakterler ile hazırlanan lazer ışıklı şovlarla kapı açılacak ve Efsaneler Diyarı’na girişiniz bu şekilde daha büyülü hale gelecek. Yine gün içerisinde birçok sürpriz şov ve gösteri sizi bekliyor olacak, hazır olun. Her biri bir müzik aletine benzeyen sandallar, her sandalda o enstrümanı çalan bir müzisyen ve nehirde gerçekleşen eşsiz bir geçit töreni… Hayal etmesi bile dünyanızı değiştirmiyor mu?
Gösteri dünyasının ünlü ve yaratıcı ismi Franco Dragone tarafından tasarlanan bu hayal dünyasında herkes kendi efsanesini yazacak.



 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum