MUHTARLARDAN TOKLU'YA TAM DESTEK

Alanya Belediye Başkan Adayı Y. Mimar Mustafa Toklu bu sabah merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

MUHTARLARDAN TOKLU'YA TAM DESTEK
12 Eylül 2023 - 16:46
Alanya Belediye Başkan Adayı olmak için 6 yıldır başarıyla sürdürdüğü İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden önceki dönem İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. “YENİ BİR ALANYA” sloganı ile yola çıkan Toklu, muhtarlardan büyük destek gördü. 

Devlet ve millet arasında köprü vazifesi gören muhtarlar ile el birliği içerisinde çalışmalar yürüteceklerini söyleyen Toklu, “Bugün Merkez Mahalle Muhtarlarımızla bir araya gelerek verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Devletimiz ve milletimiz arasında köprü vazifesi gören değerli Muhtarlarımızla Alanya’mızın geleceği için el birliğiyle çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz.



"YENİ BİR ALANYA" vizyonuyla, bu eşsiz şehri her alanda en üst lige taşımanın arzusu ve hayali içerisinde olduğumuzu her daim dile getirdik. 21 yıldır Alanya’mızın kalkınması, refahı ve marka kent olması için Teşkilatımızla, Muhtarlarımızla, Kurumlarımızla, STK’larımızla ve tüm paydaşlarımızla birlikte, bu şehri bize emanet edilmiş bir hazine olarak görerek; bu hazineyi korumak ve daha da büyütmek için var gücümüzle çalıştık. 

Alanya’mızın tüm mahallelerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve Alanya’mızın potansiyelini en üst düzeye çıkartmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün davetimize icabet eden kıymetli Muhtarlarımıza tekrardan teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin.” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum