İsfanbul Tema Park - İstanbul

İstanbul Avrupa yakasında Eyüp’te yaklaşık 100 futbol sahası büyüklüğünde 600 dönümlük bir arazide kurulu eğlence ve yaşam merkezi olan Isfanbul Tema Park, temalı parkı, alışveriş caddelerinden oluşan AVM’si, konsept mağazaları ve büyük etkinlik alanları ile Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk temalı parkı olarak hizmet veriyor. Özellikle çocuklu aileler için çok ideal bir mekan.

İsfanbul Tema Park - İstanbul
18 Mart 2021 - 11:37
Aileniz ve arkadaşlarınızla gün boyunca hiç sıkılmadan İsfanbul’un muhteşem ve büyülü dünyasının tadını çıkarabilirsiniz. Dünyanın en büyük 4’üncü roller coaster’ı burada. Ayrıca, parkın alışveriş merkezi de boş zamanınız da biraz gezmek biraz da alışveriş yapmak için ideal.

İsfanbul’u farklı kılan şeylerin başında, burasının sadece bir tema ve eğlence parkı değil, aynı zamanda alışveriş, eğlence ve sergi merkezlerini tek bir yerde birleştiren büyük bir kompleks olması.

Bu da özellikle çocuklu ailelerin burada tüm gün boyunca hiç sıkılmadan harika zaman geçirmelerine imkan tanıyor. İsfanbul için İstanbul’da çocuklar için en iyi yer olduğunu söyleyebiliriz.

Çocuklar tema parkının çok çeşitli ve heyecanlı aktivitelerine katılırken, büyükler de alışveriş merkezi, temalı sokaklar, butikler, festival ve etkinlik alanları ile restoranlar ve cafelerde vakit geçirebiliyor.

Büyük alışveriş merkezinde ayrıca tema parkı dışında “Jungle” isimli bir de kapalı hayvanat bahçesi bulunuyor.

sfanbul’da 24 farklı eğlence ve atraksiyon bulunuyor. Bunlar arasında en popüler olanları:

  • Nefeskesen isimli dünyanın 4. en iyi Roller Coaster’ı. Sadece 3 saniyede 110 km. hıza ulaşıyor.
  • Çılgın Nehir: 700 metrelik bir nehir ve bir şelale ile unutulmaz bir macera.
  • Adalet Kulesi: 50 metreden adrenalin dolu bir iniş.
  • 360: Başaşağı 28 metreden etrafa izleme
  • Viking (su macerası) ve King Kong (yerden 15 metre yükseklikte King Kong’un elindesiniz).


Macera Dünyası bölümünde Maceraperest, Viking, 360, Çılgın Nehir, King Kong, Safari Tüneli, Zindan, Hayal Perdesi ve Jet Ski isimli eğlence üniteleri bulunuyor. Özellikle gençler için eğlenceli ve adrenalin yüklü aktivitelerin bulunduğu bir bölüm.

Oyun Dünyası bölümünde Minik Kaşifler, Minik Yarışçılar, Gelin Oynayalım, Neşeli Çiftlik, Mini Kule, Kahraman İtfaiyeciler, Küçük Madenciler, Hayal Makinesi, Atlı Karınca, Çarpışan Arabalar ve Uçan Çocuklar isimli eğlence üniteleri bulunuyor. Her yaştan çocuk için aileleriyle birlikte güzel zaman geçirilecek bir bölüm.

Efsaneler Dünyası bölümünde ise Adalet Kulesi, Bir Zamanlar İstanbul, Fatih’in Rüyası ve Saray Salıncağı isimli eğlence üniteleri bulunuyor. Bu bölümde alışveriş ve yemek seçenekleri de mevcut.

Isfanbul’un diğer bir mekanı da Alışveriş Caddesi isimli açık hava alışveriş bölümü. Bu bölümde 250 adet mağaza bulunuyor. Seçkin markaları keyifli ve farklı bir ortamda buluşturuyor.








 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum