YENİ HYUNDAİ TUCSON

Teknik açıdan Oldukça benzersiz bir şekilde, bu model, GDI modelinden 130 hp üreten (bu motor ön tekerleklere 6 vitesli bir dişli ile bağlanan) 1600 cc ve 175 hp güç üreten (öne bağlı bir 1600 cc) çift motorla birlikte gelir. 7 vitesli çift kavramalı kuru dişlinin tekerlekleri bulunuyor

YENİ HYUNDAİ TUCSON
23 Ocak 2021 - 17:11
Modern bir SUV’den beklemeniz gereken güç ve teknoloji, Hyundai TUCSON’da yeterince var. Gelişmiş sürüş yardım sistemleri, yüksek tork üretebilen motorları ve konfora yönelik detayları ile aşılamaz denilen rotaları tek hamlede geçeceksiniz.

Hyundai TUCSON, yenilikçi ve birbirini takip eden çizgileri ile akıcı bir tasarıma sahip. Geniş gövdesi ve altıgen ızgarası ise TUCSON’un atletik ve cesur yanını yansıtır.

Zarif döşemeler ile kaplı olan kabin ile TUCSON, lüksü yaşamanızı sağlar. “Yüzen ekran” olarak adlandırılan ve konsoldan ayrık gibi görünen tasarımı ile dijital bilgi ve eğlence ekranı gibi detaylar, sürücüye odaklanmıştır. Geniş baş, diz ve omuz mesafesi ise ferah bir yaşam alanına “Merhaba!” diyeceksiniz.



Hyundai TUCSON’un şık ve çarpıcı tasarımı ile yüksek aerodinamik kabiliyete sahiptir. Eğimli bir şekilde yükselen ön cam ve alçalarak spoyler’e kadar giden tavan ile TUCSON, oldukça düşük bir sürtünme katsayısına sahiptir ve rüzgârdan çok daha az etkilenir. Bu sayede hem yakıt tüketimi düşer hem de ses azaldığı için konfor artar.

Araç 100 km / s hıza sadece 8,9 saniyede ulaşabiliyor ve 201 km / s azami hızı destekliyor. Ve bu rakamlar, bu fiyat kategorisindeki rakiplerinin çoğunu geride bırakıyor. Üstelik karayollarında 6 litreye göre şehir içinde yaklaşık 9 litre tükettiği için yakıt tüketimi oldukça ekonomiktir. Size makul bir fiyata ve bu tür bir performansa sahip bir araba teklif edilmiş olsaydı, bunu reddeder miydiniz?

Güvenlik açısından, bu bebek mümkün olan en son güvenlik cihazlarıyla donatıldığından içinizi rahatlatabilirsiniz. Sürücü ve ön yolcu için iki hava yastığı vardır ve bu sayıyı 6'ya çıkarabilirsiniz.
Ayrıca bahsetmeye değer olan şey, aracın, sürücülere yamaç yardım sistemi, yüksekten inerken otomatik olarak çalışan bir fren sistemi ve hırsızlık önleme sistemi gibi avantajlar sunmak için yapay zeka içeren teknolojik yeniliklerle donatılmış olmasıdır. 
Tüm bu özellikler, Tucson'un Avrupa güvenlik ve güvenlik testlerinde tam not almasını sağlar.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum