Selinty Media görkemli bir törenle açıldı

2019 yılında Ahmet Mervan Taş ve Uğur Balçık ortaklığında kurulan Selinty Media, kısa bir süre önce taşındığı yeni işyerini düzenlediği törenle hizmete açtı.

Selinty Media görkemli bir törenle açıldı
06 Mayıs 2023 - 11:48 - Güncelleme: 06 Mayıs 2023 - 12:18
Pazarcı Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı Gazipaşa Otogarı karşısında gerçekleşen açılış törenine siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, Saadet Partisi İlçe Başkanı Nuri Demir, CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik, MHP Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Aksoy, muhtarlar, siyasi partilerin gençlik ve kadın kolları başkanları ve üyelerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum idarecileri ile çok sayıda iş adamı ve esnaf katıldı.



Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun ve yönetimi ile Gazipaşa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Tekin ve yönetimi, İhlas Haber Ajansı Alanya Bölge Sorumlusu Rıza Yanık ve Büyük Alanya TV imtiyaz sahibi Alper Kutay da törende hazır bulundu.
Saat 14.00’da İlçe Müftüsü Fahri Başar’ın duasının ardından Belediye Başkanı Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Doğan, MHP İlçe Başkanı Terzi, İlçe Müftüsü Başar, önceki dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, MHP Antalya Milletvekili Adayı Aksoy, AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mustafa Akçocuk ile genç işletmeciler açılış kurdelesini kesti. 
Davetliler ardından Selinty Media’nın 3 katlı yeni işyerini gezerek işletme sahiplerine tebriklerini iletti. 



Açılış töreninin ardından duygu ve düşüncelerini anlatan Selinty Media ortağı Ahmet Mervan Taş, 4 yıl önce kurdukları Selinty Media’nın yeni çalışma ofisini açmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Selinty Media’nın faaliyetleri hakkında da bilgi veren Taş, “Selinty Media’yı biz dijital reklam ajansı olarak tanımlıyoruz. Sosyal medya mecralarına içerik üretiyoruz. Google ve Yandex’in partneri olarak yurtiçi ve yurtdışına kapsamlı reklam kampanyaları düzenliyoruz. Kurumsal ve e-ticaret web sayfaları kuruyor, bunların üst sıralarda yer alması için SEO çalışmaları yapıyoruz.



Bunun yanı sıra tanıtım filmi, profesyonel fotoğraf ve 360 derece sanal tur çekimleri yapıyoruz. Marka tescil işlemlerini gerçekleştiriyor, tasarım, matbaa ve promosyon ürünleri hizmeti veriyoruz. Ayrıca bünyemizde Elalem Magazin Dergisi ve internet gazetesi Gazipaşa Haber olmak üzere 2 adet basın kuruluşu bulunuyor. Önümüzdeki dönemde ise bir internet televizyonu ile bölge halkına hizmet vermek için çalışmalarımız sürüyor” dedi. 
Selinty Media’nın ortağı Uğur Balçık da kurdukları Selinty Media’nın çok kısa bir zamanda büyüyerek Antalya bölgesine hizmet verir hale geldiğini belirterek, “Selinty Media, gücünü değişimden ve gelişimden alıyor.



Çağın gereklerine kısa sürede adapte olarak piyasanın ihtiyacına hızlıca cevap veriyoruz. Dijital reklamcılık, reklam sektörünün yüzde 80’ine yakın bir dilimini elinde bulunduruyor. Test edilebilen ve ölçülebilen bir reklam mecrası olan dijital reklamcılık hedef kitleye ulaşma noktasında işletmelere büyük avantajlar sağlıyor. Bizler de sürekli olarak kendini yenileyen bu sektörde gelişmeleri yakından takip edip, alanında uzman ekibimizle bu gelişmelere ayak uydurarak bölge halkına hizmet veriyoruz. Yeni çalışma ofisimizin açılışına gelerek bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. 
Açılış töreni müzik dinletisi ve ikramlarla gün boyu sürdü.
















YORUMLAR

  • 0 Yorum