Rap müzik dünyasının genç ve başarılı ismi ''Konfezar''

Rap müzik dünyasının genç ve başarılı ismi ''Konfezar'' uzun bir aradan sonra  kendini yenileyerek iddalı bir proje olan ''Destan'' isimli yeni single'sini dinleyiciye buluşturdu.

Rap müzik dünyasının genç ve başarılı ismi ''Konfezar''
24 Ağustos 2023 - 14:43 - Güncelleme: 24 Ağustos 2023 - 14:52
06.01.2023 tarihinde yayımladığı “DESTAN”isimli single çalışması ile yeni yıla güzel bir başlangıç yapan Konfezar (1 Milyon) YouTube izlenmesini de geride bıraktı. Yayımlandıgı ilk İki hafta içerisinde 800.000 izlenme rakamlarına ulaşan Destan isimli single çalışması ile İstanbul Ramada Wyndham  Plaza da düzenlenen Ödül Töreni Gecesi’nde 2023 Yılının “En İyi Çıkış Yapan Rap Sanatçısı” Ödülüne Layık görüldü.

Aynı zamanda Konfezar “Destan” isimli şarkısının sözlerinin bir yerinde gençleri uyuşturucu maddeye ve ortama özendiren diğer rapçileri hedef alıyor. Ve dinleyiciye ise “Müzikten al gel bence bu zehri “ mesajını veriyor.


Rap Müziğe 2013 Eylül ayında başlayan Konfezar 2015 yılına kadar yayımladığı şarkıları ile çeşitli kitlelere
hitap etmişti. Şimdi ise artık daha profesyönel bir ekip ile profesyönel kalitede çalışmaları üretken bir şekilde
Rap Müzik dinleyicisine buluşturmayı hedefliyor.



Mert Anıl Kaçar”Konfezar”Kimdir?
Konfezar''ın gerçek ismi Mert Anıl Kaçar'dır. ''04.04.1997'' Doğumlu olan ''Konfezar''ın şuan ki yaşı 25'dir doğum yeri Antakya olan Konfezar çocukluk yıllarından itibaren Alanya da yaşamış olup şimdi ise İstanbul'da ikamet etmektedir.
''Konfezar''ın eğitim hayatı hakkında ise güncel olarak 
 üniversite okuduğu bilinmektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum