Parmaklarınız zarif pırlantalar ile ışıldasın

Aşkın ve zarafetin sembolü konumunda görülen pırlanta yüzükler, özellikle evlilik tekliflerinde başrolü üstlenmiş konumdadır.

Parmaklarınız zarif pırlantalar ile ışıldasın
14 Ekim 2020 - 20:04
Kadınların hayallerini süsleyen ve onlar için en özel günlerden biri olan teklif aldıkları günü her gün mutlulukla hatırlamalarına yardımcı olacak olan pırlanta yüzük modelleri, Red Pırlantanın usta işçiliği ile birbirinden farklı modellere ayrılmaktadır.

Sırasıyla firmamız tarafından tasarlanan pırlanta yüzük modelleri; tektaş, baget, yeditaş, tamtur, yarımtur, tria ve renkli taşlı yüzüklerdir. Görüleceği üzere her zevke hitap edebilen birden çok renk ve çeşit alternatifi markamız kapsamında sunulmaktadır.

Her Tarza Uygun Pırlanta Yüzükler

Pırlanta yüzük modellerinin bu kadar fazla model çeşitliliğinin bulunması, onların hemen her zevke uygun olmasını sağlamaktadır. Bunlar arasında tamtur yüzükler, tektaşlar ve baget formlu yüzükler çoğunlukla evlenme teklifleri ya da yıldönümleri ve sevgililer günlerinde tercih edilen alternatiflerdendir. Bunun yanında renkli taşlara sahip olan pırlantalar ise tarzıyla farklılık yaratmayı seven, cesur kadınların tercihidir. Yeditaş ve beştaş modelleri anneler tarafından oldukça sevildiğinden anneler günü için yüzde tebessüme neden olacak bir hediye fikridir.

Ancak yüzükleri günler özelinde kategorize etmek doğru olmayacaktır. Çünkü her biri gerçekten zamansız olarak düşünülüp tasarlanan pırlanta yüzükler her kadının parmağında değerlenerek özelliğini yansıtma olanağı bulmaktadır.

Pırlanta Yüzüklerde Uluslararası Garanti

Pırlanta yüzük denildiğinde en çekinilen konu, yüzüklerin taşlarının gerçekliğidir. Red Pırlanta ise bunun önüne geçmeyi başarmış ve yüzüklerini kontrollere tabi tutarak sertifikalı ürün garantisi sunmuştur. Bunun yanında kontroller sonucunda uluslararası standartlara sahip tasarımları ile de öne çıkarak sektörde en çok bilinen HDR ve GIA sertifikalarını da almaya hak kazanmıştır. Sertifikalı ürünlerimizin tamamı  https://www.redpirlanta.com/pirlanta-yuzukler adresinde mevcuttur. Siz de internet sitemizden tüm ürünlerimizi inceleyebilir ve sertifikalı pırlantalarımıza göz atabilirsiniz.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum