Parfümünüz Kişiliğiniz Hakkında Düşündüğünüzden Daha Çok Şey Söyleyebilir

Sizin için doğru parfümü seçmek, bir kızın hayatında aldığı en zor kararlardan biridir. Kapsamlı araştırmalar sayesinde, parfümümüzün kişiliğimiz hakkında gerçekten çok şey söyleyebileceğini gördük.

Parfümünüz Kişiliğiniz Hakkında Düşündüğünüzden Daha Çok Şey Söyleyebilir
21 Şubat 2021 - 14:02
Tüm alışveriş deneyiminizi değiştirmek ve bu kokuların hangi kişilikleri temsil ettiğini size söylemek için buradayız. Kendiniz hakkında biraz bilgi edinmeye ve sizin için mükemmel olan parfümü bulmaya hazır mısınız? Kişiliğiniz, siz olan koku ile kendi adına konuşsun!

Narenciye Kokusu

Liderliği ve yönetimi seven biri misiniz? Arkadaşlarınız ve aileniz sizi otoriter olarak tanımlar mı? O zaman muhtemelen narenciye kokularına yöneliyorsunuz. Bunlar güçlü fikirli ve hırslı bireyleri temsil eder. Bazıları, saldırgan olarak bile görülebileceklerini söylüyor, ancak tam olarak yolunuza çıkmadığınızda nasıl davranacağınızı bildiğiniz sürece sorun değil. Kate Spade Live Colourfully ve Juicy Couture Viva La Juicy'yi tavsiye ederiz.

Gül Kokusu

Sevecen, şefkatli ve duyarlı bireyler genellikle bir karar vermeden önce olası her sonucu düşünürler. Önde dalmak yerine tüm seçenekleri değerlendiren birisiniz. Bu fena değil, insanlar davranışlarına göre değişir. Bu nedenle, Yardley English Rose Perfume ve Chloe Roses de Chloe gibi pembe kokunun tam olarak aradığınız şey olduğunu biliyoruz.

Lavanta Kokusu

Sosyal kelebekler tamamen lavanta kokusuyla ilgilidir. Etrafta olmak ve geçinmek kolay ve yakın arkadaş grubunuzu seviyorsunuz. Merak hayat sloganınızdır ve arkadaşlık her şeydir. Doğum günleri sizin uzmanlık alanınızdır ve her zaman birini kötü bir günde neşelendirmeye hazırsınız. Eğer bu sensen, o zaman lavanta kokulu ürünleri denemelisin!

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum