Çocuklarınızın Uzun Uçuşlarda Eğlendirilmesini Nasıl Sağlayabilirsiniz?

Çocuklarınızla bir gezi mi planlıyorsunuz? Ama onları meşgul tutma ve tüm yolculuk boyunca beladan uzak tutma endişesi. Pek çok anne-baba, özellikle de çok küçük çocuklarla sık sık sizinle aynı durumdadır.

Çocuklarınızın Uzun Uçuşlarda Eğlendirilmesini Nasıl Sağlayabilirsiniz?
21 Şubat 2021 - 14:39 - Güncelleme: 21 Şubat 2021 - 15:01
Çocuklarınızla uçarken hazırlıksız olmaktan daha kötü bir şey yoktur. Bununla birlikte, uzun bir uçuşun stresli veya sıkıcı olması gerekmez, çünkü çocuklarınızı mutlu ve eğlendirmenin birçok yolu vardır - yaşları ne olursa olsun. İşte çocuklarınızı uzun uçuşlarda nasıl meşgul edebileceğinize dair birkaç fikir. Defterlerinizi alın, bize daha sonra teşekkür edeceksiniz.

Kart Oyunları Oyna

Kart oyunları, çocukken oynadığımız bir şey gibi görünebilir, ancak ister inanın ister inanmayın, eğlenceli ve ilginç bir şey bulursanız, çocuklarınız bu aktiviteden gerçekten keyif alacaklar. Çocuklarla uçma deneyimi olan birçok ebeveyn için kart oyunları onlar için bir favori. Sadece uçuş için değil, eğlenceyi tatilde de sürdürmek için yanınızda getirebileceğiniz pek çok harika oyun var. En iyilerinden bazıları UNO, Go Fish veya basit bir deste karttır.

Bol Atıştırmalık Paketleyin

Bir tavsiye, iyi atıştırmalıkların kesinlikle çocuklarınızı uzun süre eğlendirebileceği gerçeğini küçümsemeyin. Çocuklar acıktıklarında çok tedirgin ve huzursuz olabilirler - bu yüzden karınlarını gerçekten dolu tutmalısınız. Elbette, atıştırmalıkları olabildiğince sağlıklı tutmak daha iyidir. İsteyeceğin son şey çocuklarının şeker yüksekliğinde olması! Çocuklarınızın sevdiği ve zevk aldığı daha fazla tanıdık yiyecekler getirmek de daha iyidir!

Boyama Kitapları ve Boya Kalemi Getirin

Bu eski klasik aktivite, çocuklarınızı eğlendirmek için - kısa bir süre için bile olsa, kusursuz yöntem. Uçuştan önce çeşitli boyama kitapları ve boya kalemleri veya boyama kalemleri satın alın. Süper kahramanlar, Disney karakterleri veya Harry Potter gibi çocuklarınızın bildiği ve sevdiği boyama kitaplarını seçmek iyi bir fikirdir - aslında düşündüğünüzden daha uzun süre keyif alabilirler.

Yeni Bir Oyuncakla Çocuklarınızı Sürpriz Yapın

Yolculuğunuza başlamadan önce, çocuklarınıza tatil için yeni bir oyuncak seçme fırsatı verin - ancak başka bir sürpriz oyuncak daha saklayın. Kıpır kıpır olmaya başladıklarında, satın aldığınız şeyle onları şaşırtabilirsiniz. Bu, çocuklarınızın ilgisini çekmenin ve beladan uzak durmanın harika bir yoludur!


Filmleri ve Birkaç Kitabı İndirin

Bu, uçuştan hemen önce veya haftalar önceden yapılabilecek bir şeydir. Günümüzde neredeyse her çocuk bir ekrana sabitleniyor! Çocuklarınızı elektronik cihazların önüne yerleştirmenin hayranı olmasanız bile, bu size gerçekten yardımcı olabilir - sadece kısa bir süre için bile olsa. En sevdikleri kitapları, müzikleri veya filmleri indirin, bu etkinlik için çok heyecanlanacağına şüphe yok. İçeriğin yeterince teşvik edici olmadığından endişeleniyorsanız, daha eğitici videolara dikkat edin.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum