Müge Anlı'dan destek

Müge Anlı'dan destek

Müge Anlı'dan destek
26 Aralık 2019 - 23:18 - Güncelleme: 28 Nisan 2020 - 09:08

Avukat Rahmi Özkan'a Müge Anlı'dan destek


Torununu kaybeden Avukat Rahmi Özkan, Müge Anlı programına geri döndü. Acı kaybı ardından konuşan Rahmi Özkan, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu. Özkan, 'Tüm bu süreçte yanımda olan bana destek veren herkese teşekkür ederim. İnşallah torunum da gittiği yerde huşu içindedir. ' dedi. Konuşurken zorlanan Rahmi Özkan'a destek Müge Anlı'dan geldi.


eçtiğimiz hafta sonu torununu kaybeden Rahmi Özkan, 26 Aralık tarihli bölümde Müge Anlı canlı yayınına katıldı. Torununun vefatıyla ilgili gözyaşlarına boğulan ve konuşmakta güçlük çeken Rahmi Özkan, bu süreçte yanında olan herkese teşekkür etti.

Müge Anlı'nın avukatı olarak tanınan Rahmi Özkan'ın torunu Deha Reha Uğur'un hayatını kaybettiği ortaya çıkmıştı. 13 yaşındaki Uğur'un Bir süredir akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıktı.

Henüz 13 yaşındaydı...


Hafta sonu üzücü günler geçirdiğini söyleyen Müge Anlı:

“Rahmi Özkan’ın torunu bir süredir tedavi görüyordu ve maalesef tedavi gördüğü hastanede gözlerini yumdu. Henüz 13 yaşındaydı, ölüm her şekilde acı, ölüm her şekilde insanın sevdiklerinin yanına sığan, yakıştırılan bir şey değil ama 13 yaşında bir çocuğa hiç yakıştırılacak bir durum değil.

YORUMLAR

  • 0 Yorum