Moda sitesi yeni ve geliştirilmiş 'Zozosuit 2'yi tanıttı

'Zozosuit 2 cep Telefonuna indirdiğiniz uygulamasıyla dijital ortamda beden ölçülerinizi algılayıp istediğiniz spor giyim ve iç giyim ürünlerini tam öçünüzde sipariş edebiliyorsunuz.

Moda sitesi yeni ve geliştirilmiş 'Zozosuit 2'yi tanıttı
21 Kasım 2020 - 11:47
Online moda perakendecisi Zozo Inc, 3092.T  kurucusu Yusaku Maezawa'nın (Yusaku Maezawa) başlangıcından önceki başarısız projelerden biri olan "Zozosuit" antropometrik giysisinin yeni yazılım versiyonunu duyurdu ve tasarım ve yazılımının daha mükemmel sonuçlar verecek geliştirmeler yapıldığını açıkladı. 


Orijinal Dot Zozosuit, akıllı telefonlar tarafından vucut taranıp  ölçüm verilerini telefonlarına yüklemelerine ve kişiselleştirilmiş kıyafetler sipariş etmelerine imkan tanıyor, bu da yazılımın ilk tanıtımı yapıldığında büyük ilgi görmüştü ancak daha önce alınan verilerin başarısız sonuçları nedeniyle fazla ilgi görmemişti.
Yeni yapılan yazılımın çok daha başarılı sonuçlar verdiği açıklandı.
SoftBank'ın yerel internet şirketi tarafından kontrol edilen Zozo, yeni "Zozosuit 2" taytlarının 50 kat daha fazla işarete sahip olduğunu ve spor giyim ve iç giyim gibi ürünleri tavsiye etmek için gereken daha yüksek çözünürlüklü taramaları başarı oranlarının arttırdığını söyledi.
Moda perakendecisi, ortaklar aradığını ve kıyafetleri bir yıl içinde piyasaya sürüleceğini umduğunu belirtti.










 

YORUMLAR

  • 0 Yorum