Kemal Şuberi İlkokulu 4-B Sınıfı'nda mezuniyet coşkusu

Kemal Şuberi İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileri, Divalanya Recreation Center'da düzenlenen mezuniyet gecesinde kep fırlatarak doyasıya eğlendi.

Kemal Şuberi İlkokulu 4-B Sınıfı'nda mezuniyet coşkusu
09 Haziran 2022 - 22:26
Kemal Şuberi İlkokulu 4-B Sınıfının mezuniyet töreni Divalanya Recreation Center'da yapıldı. Geceye Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, okul müdürü Hidayet Çalış, okulun bir önceki müdürü Mehmet Tatar, sınıf öğretmeni Nilüfer Sezen, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Törende ilk olarak öğrenci andını okuyan öğrenciler, daha sonra 10'uncu Yıl Marşı'nı söyleyerek ardından hep birlikte kep fırlattı. Törenin ardından sınıf öğretmeni Nilüfer Sezen'e çiçek ve hediye taktimi yapıldı. 

Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, mezun olan öğrencilere yaptığı konuşmada, "Günler çok çabuk geçecek. Ortaokuldan ve liseden de mezun olacaksınız. Ben bu sınıftan üniversite diploması bekliyorum. İnşallah güzel bölümler kazanacaksınız ve ülkemize faydalı olacaksınız. Öğretmeninizden bu kadar. Artık gerisi size kalmış. Başarılar diliyorum" dedi.

Okul Müdürü Hidayet Çalış ise “4 yıl boyunca sizlerin ve bizim kahrımızı çektiği için öğretmenimiz Nilüfer hanıma teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimizin hakkı hiçbir zaman ödenmez. İleride birer başarılı meslek sahibi olarak öğretmeninizi gururlandırabilirsiniz. Ortaokul ve lisede başarılı olarak öğretmenimize en güzel hediyeyi vereceğinize inanıyorum" diye konuştu.

Alanya'nın sevilen sanatçısı İzzet Keskin'in sahne aldığı gecede öğrenciler, veliler ve öğretmenler doyasıya eğlendi. Geç saatlere kadar süren eğlence, oldukça renkli görüntülere sahne oldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum