KAYMAKAM ÜRKMEZER ZEYTİNYAĞI FABRİKASI AÇILIŞINA KATILDI

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Vatan Zeytinyağı Fabrikası açılışına katıldı

KAYMAKAM ÜRKMEZER ZEYTİNYAĞI FABRİKASI AÇILIŞINA KATILDI
14 Ekim 2023 - 12:27
Kestel Mahallesinde İş Adamı Vatan Demir tarafından kurulan Vatan Zeytinyağı Fabrikasının açılışına Kaymakam Ürkmezer, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Rüzgar, İlçe Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe Siyasi Partiler ve Oda Başkanları katıldı .

Açılışta konuşma yaparak Zeytin ekonomisinin bölgemize katkı sağlaması açısından bu tür girişimleri önemli gördüğünü söyleyen Kaymakam Ürkmezer ‘’ Zeytinyağı konusunda ülkemizin çeşitli bölgelerinde üretimler yapılıyor ve bu üretimlerde diğer ülkelere örnek teşkil eden bir ülkeyiz. Bugün Kestel mahallemizde açılışını gerçekleştireceğimiz zeytinyağı fabrikasının ülkemizin, bölgemizin işçi istihdamı ve ekonomisine katkı sağlaması son derece önemli. Bu tür girişimleri her zaman destekliyoruz. Fabrikanın ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum’’ dedi.

Konuşmanın ardından dualar edilerek Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılarla birlikte kurdele kesilip fabrikanın açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası Kaymakam Ürkmezer tarafından makinalara fabrikanın ilk zeytinleri dökülüp düğmelere basılmasıyla üretime başlandı.


















YORUMLAR

  • 0 Yorum