Jennifer Lopez Belgeseli çekiliyor

Yeni bir Netflix belgeseli yolda ve her şey Amerikan ikonu Jennifer Lopez ile ilgili! Yeni film, Halftime, sadece birkaç ay içinde Netflix’e düşüyor.

Jennifer Lopez Belgeseli çekiliyor
15 Nisan 2022 - 15:48
Oyunculuktan şarkı söylemeye, dansa ve çok daha fazlası. Yapamayacağı hiçbir şey yok ve kutlanmayı hak ediyor gibi görünüyor. Ve bu yaklaşan belgesel sayesinde, o olacak!

Lopez, 1997 biyografik filmi Selena’daki ilk başrolüyle sektörde bir atılım yaptı. Bir film için 1 milyon doların üzerinde kazanan ilk Latin aktris oldu. O zamandan beri, tüm bu yıllar boyunca alakalı kalmaya devam etti. Ünlülerin bunu yapması ve bu kadar uzun bir süre sonra bu kadar çok tutkulu hayrana sahip olmaya devam etmesi çok zor.

Ancak Lopez onlarca yıldır kendini gündemde tuttu ve oyununu geliştirmeye devam ediyor. Bu süperstarın yaptığı çok şey var. Ve yeni belgeselinin sergileyeceği şey de bu.

Jennifer Lopez belgeseli: İlk yarı

İlk yarı 14 Haziran’da tüm dünyada Netflix’te yayınlanacak. Ancak bundan önce film, 8 Haziran’da Tribeca Film Festivali’nin açılış gecesi filmi olarak dünya prömiyerini yapacak.

Peki belgeselden ne bekleyebiliriz? Bu üçlü tehditten daha çok çalışan kimse yok. Amanda Micheli’nin yönettiği film, ekrandaki ve sahnelerdeki performanslarından Super Bowl İlk Yarı Gösterisine ve hatta Başkanlık açılışında yer almasına kadar onu kim yapan cesaret ve kararlılığa bir göz atacak.

Bir basın açıklamasında, Netflix paylaştı:

Belgesel, azmi, yaratıcı zekası ve kültürel katkılarıyla onlarca yıldır insanlara ilham veren uluslararası bir süper yıldıza odaklanıyor. Ve bu sadece başlangıç. “HALFTIME”, bir Latina, bir anne ve bir sanatçı olarak evrimini gözler önüne seren, kariyerine yön veren ve sesini daha büyük bir amaç için kullanan Lopez’in hayatının ikinci yarısının başlangıcını oluşturuyor.

52 yaşındaki yıldız, eğlence dünyasına çok şey kattı ve görünüşe göre daha yeni başlıyor. Sırada başka ne olabilir? Her ne ise, heyecanlı olacak!


YORUMLAR

  • 0 Yorum