Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül : İş dünyasıyla görüşüp adımlarımızı hızlı atacağız

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile bir araya gelmesiyle ilgili "Önümüzdeki günlerde iş dünyasının görüşlerini de alıp, adımlarımızı hızla atacağız." ifadesini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül : İş dünyasıyla görüşüp adımlarımızı hızlı atacağız
28 Kasım 2020 - 13:01
Görüşmenin içeriğine ilişkin de bilgi veren Elvan, "İş dünyası ve STK’ler ile yapacağımız toplantılar öncesi bir değerlendirme yaptık. Önümüzdeki günlerde iş dünyasının görüşlerini de alıp, adımlarımızı hızla atacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, kişisel Twitter hesabından Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'le gerçekleştirdiği görüşmeye dair bilgi verdi.

Elvan, "Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül'le bir araya geldik. İş dünyası ve STK'lar ile yapacağımız toplantılar öncesi bir değerlendirme yaptık. Önümüzdeki günlerde iş dünyasının görüşlerini alıp adımlarımızı hızla atacağız" dedi.

Gül ve Elvan önümüzdeki dönemde, TOBB, TÜSİAD, MÜSİAD gibi iş dünyası örgütleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmeler yapacaklar.

Bu görüşmelerde, başta yabancı yatırımlar olmak üzere, yatırım ortamının iyileştirilmesi noktasında yargı alanında atılması gereken adımlar ele alınacak. İş dünyasının talepleri dinlenecek, adımlarımızı hızla atacağız.

YORUMLAR

  • 0 Yorum