Ela Dental Clinic sahibi Mehmet Ünal Coşkun imzalı formasını aldı

Alanya Galatasaraylılar Derneği tarafından düzenlenen 24. şampiyonluk balosunda açık artırmada imzalı forma alan Mehmet Ünal Coşkun’a formasını dernek başkanı Fatih Uyar takdim etti.

Ela Dental Clinic sahibi Mehmet Ünal Coşkun imzalı formasını aldı
11 Haziran 2024 - 13:09 - Güncelleme: 11 Haziran 2024 - 13:16
2023-2024 Süper Lig Şampiyonu Galatasaray’ın kupasını Alanya’da taraftarlar ile buluşturan GS Derneği Başkanı Fatih Uyar, açık artırmada sarılan imzalı formaları teslim etmeye başladı. Uyar ilk formayı genç iş insanı ve siyasetçi Mehmet Ünal Coşkun’a teslim etti. 

‘HER ZAMAN ŞAMPİYONUN DESTEKÇİSİ OLDU’
Katkısında dolayı Coşkun’a teşekkür eden Uyar, “Galatasaray’ımıza verdiğiniz katkı ve destekten dolayı mutlu olduk. Mehmet kardeşim her zaman olduğu gibi Galatasaray sevdasını tam manası ile gösterdi” dedi.  

‘EN BÜYÜK GURURU YAŞADIK’
24. yılda imzalı formaya sahip olduğu için büyük gurur yaşadığını belirten Coşkun, “Takımızın şampiyonluk kupasını Alanyamızda görmek bile başlı başına gurur.  Bu duyguyu bizlere yaşatan Galatasaraylılar Derneği Başkanımız Fatih Uyar’a özellikle teşekkür ederim. İmzalı forma sahibi olmak eskiden beri hayalimdi gerçek oldu. Teşekkür ediyorum” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum