Ducca Home Alanyum AVM'de farklı tarzda üretilen ürünlerini sergiledi.

Mutluluk Evde Başlar. Ducca Home ailesi olarak insanlara hem evlerinde rahat bir ortam hem de yenilikçi mobilyacılık anlayışımızla sürekli güncel ürünler sunmaktayız.

Ducca Home Alanyum AVM'de farklı tarzda üretilen ürünlerini sergiledi.
16 Kasım 2020 - 17:16
Müşterilerimizin mobilyalarımıza baktıkları zaman gözlerine ve o mobilyaları kullandıkları zaman da gönüllerine hitap edebildiğimiz için de ayrıca bahtiyarız.
Çünkü şuna inanırız ki; evdeki mutluluk sokağa, çevreye yansır. Biz de hem çevremizi hem de evlerinizi daha mutlu bir yer haline getirmeye gayret göstermekteyiz.


Alanyum'a açmış olduğumuz standımız da hem yerli hem de yabancı müşteriler tarafından büyük bir ilgi gördü. Ürün kalitesi, konforu ve şıklığı bakımından son derece olumlu dönüşler aldık.
Buradan mağazamıza yönlendirmiş olduğumuz müşterilerimiz, tekrardan ziyaretimize geldiklerinde de; mağazamızı, ürünlerimizi ve güler yüzlü personelimizi anlatmaya doyamadılar.
Farklı konseptlerdeki ürünlerimiz ve ürün çeşitliliğimizle de her kesime hitap edebilmenin mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz.  
En önemlisi de insanlara vermiş olduğumuz sözleri, güvenilir hizmet anlayışımızla yerine getirebiliyor olmanın huzuruyla, kafamızı yastığa rahat bir şekilde koyabilmemizdir.
Ducca Home Ailesi olarak Sloganımız olan' MUTLU ' Müşteri anlayisi ile ürünleri zamanında ve tam olarak müşterilerimize teslim etmek bizi güçlü ve MUTLU kılıyor.
Yerli ve yabancı bütün misafir lerimize, müşterilerimize bizi tercih ettikleri için şükranlarımızı sunarız.







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum