Audi Q6 E-Tron

Tamamen casus fotoğraflar üzerinden yola çıkılarak tasarlanan model, geleneksel E-Tron ailesi ile benzer bir tasarıma sahip olacak.

Audi Q6 E-Tron
11 Nisan 2022 - 13:58
Daha önce bir park alanında ön yüzü görüntülenen Q6 E-Tron, elektrikli otomobillerin alametifarikası olan kapalı ızgara tasarımını kullanıyor. Gri renkteki bu ızgara tasarımının her iki yanında Audi'ye özgü sahte hava menfezlerinin olduğunu görüyoruz. Takdir edersiniz ki Q6 E-Tron'un bu bölgeden nefes almaya pek ihtiyacı yok...
Prototipler yoğun kamuflajları ile pek çok detayı görmemize engel olsa da yeni Q6 E-Tron'un şu anda görsellerde görebileceğiniz "parçalı" far tasarımını kullanmasını bekliyoruz. Q6 E-Tron'un kendisini ailenin diğer üyelerinden -şimdilik- ayrıştıracak bu far takımlarının hemen altında da gündüz farlarını görmek mümkün. Aynı zamanda prototiplerin, elektrikli otomobil dünyasında bir standart haline gelen hemzemin kapı kollarını kullanmadığını da görmüştük. Bu sebeple render içerisinde de geleneksel kapı kolları kullanıldı.
Genel anlamda E-Tron ailesinin en şık üyelerinden biri olacak Q6 E-Tron. Henüz geçtiğimiz günlerde kabinini de inceleme fırsatı bulduğumuz model, bol bol teknoloji ile birlikte gelecek. Kabininde E-Tron GT ve Q4 E-Tron'dan alınmış bir bilgi eğlence sistemi bulunduracak model, tablet tipi bir tasarım ile karşımıza çıkacak.
Yıl içerisinde tanıtılmasını beklediğimiz Audi Q6 E-Tron, performanslı bir versiyona da kavuşabilir. İddialara göre "RS" amblemini giyecek bu model, en az 600 bg güç ile karşımıza çıkacak. Fakat Audi, ilk olarak model ailesinin giriş versiyonlarını satışa sunacaktır.



Audi Q6 e-tron görüntülendi
A6 e-tron'dan 100kWh pil
800V elektrik sistemi
400 mil menzil bekleniyor
270kW hızlı gerilim özelliği
2022'de Tanıtım yapılması bekleniyor
Yaklaşık 60.000 £ 'a tahmin ediliyor







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum