YOL AYRIMINDAKİLER!

Teoman Eriş
ABONE OL

Süper Lig'de 2'nci sezonunu geçiren Aytemiz Alanyaspor'da sezon sonu 7 futbolcunun sözleşmesi sona eriyor.


Sezonun tamamlanmasıyla birlikte Douglas, Lamine Gassama, Welinton, Berkan Emir, Taha Yalçıner, Birol Parlak ve Ufuk Ceylan'ın sözleşmeleri de bitiyor. Turuncu yeşilli yönetim, yeni sezon için belirleyeceği transfer politikası doğrultusunda kadroda tutmak istediği oyuncularla anlaşmaya çalışacak.

Ara transfer döneminde alınan Brezilyalı forvet Douglas, 31'inci hafta itibariyle forma giydiği 11 maçta sadece 3 gol kaydedebildi. Turuncu yeşilli takıma geçen sezon başında Fransa'nın Lorient takımından bonservissiz olarak gelen Senegalli sağ bek Lamine Gassama ise Alanyaspor'un en istikrarlı oyuncuları arasında yer alıyor. Brezilyalı stoper Welinton'un sözleşmesi de sezon sonu bitiyor ancak turuncu yeşilli kulüp istediği taktirde sözleşmedeki 2 yıl opsiyon hakkını kullanabilecek. Sol bek Berkan Emir, orta saha oyuncusu Taha Yalçıner, stoper Birol Parlak ve kaleci Ufuk Ceylan'ın da sözleşmeleri bu ay sonunda bitiyor.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu yaz döneminde de giden ve gelen futbolcular olacak. Burada önemli olan gidenlerin yerini dolduracak kalitede transferler yapmak. Alanyaspor’un tecrübeli yönetiminde de bunu yapacak güç ve imkan zaten var.