Alanyasporlu futbolcular Hacıkadiroğlu Ortaokulu'nda öğrencilerle buluştu

‘Alanyasporum Okulumda’ projesinin 2. etabının ilk etkinliği Hacıkadiroğlu Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

Alanyasporlu futbolcular Hacıkadiroğlu Ortaokulu'nda öğrencilerle buluştu
Editör: Haber Merkezi
14 Aralık 2023 - 16:56
‘Alanyasporum Okulumda’ projesinin 2. etabının ilk etkinliği Hacıkadiroğlu Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve futbolcular Efecan Karaca, Fatih Aksoy, Lerol Fer ve Jure Balkovec öğrencilerle bir araya geldi. Hacıkadiroğlu Ortaokulu öğrencileri, başkan Hasan Çavuşoğlu’nu ve futbolcuları çiçeklerle karşılayarak yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlikte ilk konuşmayı yapan Hacıkadiroğlu Ortaokulu Müdürü Mustafa Adıbelli,
“Bu proje özellikle öğrencilerimizin 12. oyuncu olmanın bilincini daha iyi kavramaları, fair play kurallarına daha fazla önem veren, takımına bağlı, her koşulda takımının yanında olan bir spor sever olarak da yetişmelerine olanak sağlayacaktır. Bu imkanları bize sağlayan başta kaymakamımız olmak üzere kulüp başkanımız, milli eğitim müdürümüz ve değerli futbolcularımıza şükranlarımızı arz ederiz.” dedi.  

Ardından kürsüye çıkan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, ‘Alanyasporum Okulumda’ projesinin ikinci etabının ilk ayağını gerçekleştirmenin mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi. Bu projenin tekrar hayata geçirilmesi kanaatine vardıklarını belirten Yılmaz, “Bugün itibari ile Alanya’daki tüm okullarımıza, sporcularımızla ve yönetim kuruluyla birlikte gidip fair play ruhunu, sevgiyi, saygıyı, futbolda şiddetin önlenmesini hep birlikte sağlayacağız. Taraftarların kendi kulübüne zarar vermemesini, puan sıralamasındaki yerimiz ne olursa olsun tribünleri doldurabilmemizi ve takımımızı en iyi şekilde desteklemenizi istiyoruz. Bu projemiz ilkokul, ortaokul ve liselerde devam edecek.” diye konuştu.

Daha sonra mikrofonu alan Başkan Hasan Çavuşoğlu, pandemi sürecinde ara verdikleri bu projeyi yeniden başlattıklarını belirterek, “Milli Eğitim Müdürümüz projenin amacını sizlere anlattı. Belki gönlünüzde tuttuğunuz takımlar vardır ama o takımların ne başkanları, ne futbolcuları, ne de mağazası gelir. Gördüğünüz gibi Alanya’nın markası, Alanya’nın gururu Alanyaspor gelir. Sizler Alanyaspor’un geleceklerisiniz. Gönlünüzde olan şehrinizin takımını bir şekilde destekleyeceksiniz. Sizleri maçlarımızda da görmek istiyoruz.” dedi.

Başkan Hasan Çavuşoğlu konuşmasının ardından Hacıkadiroğlu Ortaokulu Müdürü Mustafa Adıbelli’ye forma hediye etti.

Son olarak kürsüye çıkan Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer ise şöyle konuştu: “Bizim amacımız geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en başta sporla ilgilenmesini sağlamak. Bunun yanında şehrimizin en önemli markası olan Alanyasporumuzu sahiplenmelerini sağlamak. 7’den 70’e Alanyalı hemşerilerimizin Alanyaspor’u desteklemelerini ve maçlara katılmalarını sağlamak istiyoruz. Sporcu kişilikleriyle sadece Alanyamızın değil, aslında Süper Lig’in beyefendisi unvanını hak eden bir tavır sergiledikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Projemiz hayırlı olsun.”

Konuşmaların sonunda turuncu yeşilli futbolcular, öğrencilerin forma, atkı ve diğer ürünlerini imzalayarak fotoğraf çektirdiler.






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum