ALANYA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM ECEĞİZ

Alanya Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Başkan Nurhan Özcan başkanlığında gerçekleşen yılın son toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, Alanya Kent Konseyi'nin bir yıl boyunca gerçekleştirdiği faaliyetler detaylı bir şekilde değerlendirildi.

ALANYA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM ECEĞİZ
14 Aralık 2023 - 16:41
Alanya Kent Konseyi, yıl boyunca toplam 172 saat toplantı gerçekleştirerek rekor kırdı. Ayrıca, 4 adet Avrupa Birliği Destekli Proje, 21 adet Paydaş Toplantısı, 5 adet tavsiye kararı, 2 adet çalıştay, 2 adet yerel proje, 4 adet Ulusal Ağa katılım (iki tanesi kurucu üye olarak), 23 adet etkinlik, 6 adet Alanya ile ilgili rapor hazırlandı, 2 adet genel kurul, ve 2 adet kampanya gerçekleştirildi. Değerlendirme ve izleme çalışmalarının konuyla ilgili öznelerle birlikte yürütüldüğü vurgulanarak, Alanya'nın çeşitli sorunlarına yakından çalışıldığı belirtildi.

MUTLU YILLAR ALANYA
Alanya Kent Konseyi Yürütme Kurulu, toplantının ardından bir yeni yıl mesajı yayımlayarak Alanya halkına seslendi. Mesajda, Alanya Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak, bir yıl daha geride kalmışken sizlere içten bir selam gönderiyor, yeni bir yıla girerken umut dolu bir mesajı paylaşmak istiyoruz dedi.
Başkan Nurhan Özcan, "2023 yılı, birlikte geçirdiğimiz, çok çalıştığımız, ortak akılla hareket ettiğimiz bir yıl olarak hafızalarımıza kazındı ve şimdi ise 2024'ün kapısını aralamak üzereyiz.

Geçtiğimiz yıl boyunca Alanya'nın güzelliklerini ve potansiyelini daha da fazla keşfetme şansına sahip olduk. Kentimizin zengin kültürü, eşsiz doğası ve dost canlısı insanlarıyla gurur duyuyoruz. Alanya'nın geleceğini birlikte şekillendirme sorumluluğumuzun farkındayız ve bu sorumluluğu yerine getirme azmiyle doluyuz.
Yeni bir yıla girerken, birlik ve beraberlik içinde olmanın, dayanışma ruhunu canlı tutmanın önemini bir kez daha hatırlatmak isteriz. İhtiyaç sahiplerine destek olmak, çevremize duyarlı olmak ve birbirimize saygı göstermek, Alanya'nın daha da güçlenmesine katkı sağlayacaktır.

2024 yılında, Alanya'nın sürdürülebilir kalkınması için çeşitli projeleri hayata geçirme kararlılığımızı yineleyerek, kentimizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha sağlıklı kılmak adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Yeni yılın, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi dileğiyle, tüm Alanya halkının yeni yılı kutlarız. Birlikte daha nice güzel anılar biriktirmek ve Alanya'nın geleceğini aydınlık yarınlara taşımak dileğiyle, sevgi ve saygılarımızı sunarız. Sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmeniz temennisiyle” Dedi.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum