Alanya Belediye Meclis Üyesi ve Mahmutlarspor Başkanı Yılmaz Bağışlar: " Mahmutlar Kapalı Spor Salonu İnşaatı Devam Ediyor "

Alanya Belediye Meclis Üyesi ve Mahmutlarspor Başkanı Yılmaz Bağışlar, Alanya Belediyesi tarafından 2. Etap Proje kapsamında ihale edilen ve Mahmutlar Mahallesinde yapımı devam eden Kapalı Spor Salonu İnşaatı ve antrenman sahası spor merkezi projesinde incelemelerde bulundu.

Alanya Belediye Meclis Üyesi ve Mahmutlarspor Başkanı Yılmaz Bağışlar: " Mahmutlar Kapalı Spor Salonu İnşaatı Devam Ediyor "
31 Ocak 2024 - 12:07
Konu ile ilgili kamuoyunu bilgilendiren Bağışlar;

" Değerli dostlarım,
Bildiğiniz üzere, 2020 yılında Mahmutlar mahallemizde, hazineye ait arazi iken Alanya Belediye'sine spor merkezi yapmak üzere tahsisini sağladığımız yaklaşık 20 dönüm arazi üzerine futbol sahası, soyunma odaları, tribün gibi alanları içeren spor merkezi projemiz 2022 yılında tamamlanarak gençlerimizin hizmetine sunulmuştur.

Aynı arazi üzerine bu projeye ek olarak 2023 yılında ihale edilen antrenman sahası ve kapalı spor salonu inşaatına yüklenici firmamız tarafından devam ediliyor.

Bu projede ilk kez uygulanan püskürtme beton istinat duvarı çalışması tamamlanmış olup, arazi drenaj çalışmalarında sona gelinmiştir.

İki ay içerisinde tamamlanması planlanan, antrenman sahası ve kapalı spor salonu projesi ile birlikte Mahmutlar' da ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Görev süremiz içerisinde yine, Alanya Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve tamamlanmak üzere olan kültür merkezi projesi ve Spor Bakanlığı tarafından yapımına başlanan gençlik merkezi ile birlikte bu projeler bütüncül değerlendirildiğinde, Mahmutlar mahallemizde yıllardır eksikliği hissedilen sosyal, kültürel ve sportif alanları bölgemize kazandırmış olacağız.

Mevcut ekonomik şartlarda gerçekleştirilen bu projeler için emeği geçen ekibimize vatandaşlarımız adına teşekkür ediyoruz.

Allah, devletimize zeval vermesin " dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum