Yeni Uçak Koltuk Tasarımları

Bu Yeni Uçak Koltuk Tasarımındaki Bölücüler Hem Mahremiyeti Hem de Sosyal Mesafeyi Sağlıyor

Yeni Uçak Koltuk Tasarımları
23 Eylül 2020 - 16:21
Koltuk çözümünün üretiminin yaz başında başlaması bekleniyor.

Havadaki sosyal mesafeyi yükseltmek için en yeni koltuk çözümü, yolcuların COVID-19 salgını sonrasında tekrar uçmayı düşündüğü için normal operasyonların bir kısmına nasıl devam edecekleri konusunda boğuşan havayollarına yardımcı olmayı umuyor.

Interspace Lite adlı, havacılık ve uzay üreticisi Safran ve ulaşım teknolojisi şirketi Universal Movement tarafından yapılan koltuk tasarımı, orta koltuk üzerinde koridor ve pencerede oturan insanları ayıran ve orta koltuğu kullanılamaz hale getiren kavisli bir tasarıma sahip. Diğer tasarımların aksine, bariyer net değildir, bu nedenle yol arkadaşınızı göremezsiniz.

Safran Koltukları Strateji ve İnovasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Quentin Munier, Travel + Leisure'a verdiği demeçte, "Koltuk tasarımı, Covid-19 sonrası seyahat ortamında önümüzde olan yolcuların mahremiyeti için büyük bir yenilik" dedi . Beyan.

T + L ile paylaşılan koltuk çözümü üretiminin yaz başında başlaması bekleniyor .

Koltuk aslen aralık olarak tasarlanmış ve Aralık 2019 yılında girmiştir Bir kanat seçeneği özellikli ve daha kolay uyku yapmak amaçlı olduğunu edildi,
"Seyahat endüstrisi koronavirüsün yayılmasından ciddi şekilde etkilenirken, aynı zamanda standart uçak koltuklarının aynı kalmasına kıyasla havayollarının ayağa kalkmasını çok daha erken sağlayabilecek bir çözüm sağlamaya çalıştık," Luke Miles Universal Movement'ın kurucusu, yaptığı açıklamada, bunun "endüstriyi desteklemeye yardımcı olmak ve aynı zamanda uçakları yolcular için gelecekte tekrar seyahat etmek istediklerinde çok daha konforlu bir alan haline getirmek için önemli bir adım olduğunu" söyledi.

Bu tasarım, COVID-19 sonrası çağda hava yolculuğunun nasıl işleyeceğini yeniden düşünmeye yönelik en son çabadır. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum