Yeni tatil konsepti: Sadece Corona olanlar lütfen...

Brezilya'da bulunan fernando de noronha rüya adası Dünyadaki Corona salgını nedeniyle farklı bir sistem uyguluyor Sadece Corona testi pozitif olanların bu ada'da tatil yapmasına izin veriliyor

Yeni tatil konsepti: Sadece Corona olanlar lütfen...
13 Kasım 2020 - 12:10
Brezilya'da bulunan fernando de noronha Rüya adası Dünyadaki Corona salgını nedeniyle farklı bir sistem uyguluyor
Sadece Corona testi pozitif olanların bu ada'da tatil yapmasına izin veriliyor.
Dünya çapında enfeksiyonların sayısı artarken, bir ada cenneti yalnızca Covid-19 hastalığı olan turistlere izin veriyor. 
Fernando de Noronha'da şunlar geçerlidir: Corona'ya izin verilir, hatta ülkeye girerken corona testinin pozitif olması zorunludur.
Brezilya kıyılarındaki takım adalar, tatil cenneti Fernando de Noronha'nın ortasında küçük bir adadır. İlk olarak 1503 yılında dünya çapında üne sahip bitki, hayvan ve dalış cenneti olan ada anakaraya sadece 350 kilometre uzaklıktadır.
Yaklaşık 400 yıldır adalarda yaşayan 3.000 kişi arasında 93 doğrulanmış vaka,. 17 kişinin virüs testi pozitif çıktı.


Yeni tatil konsepti: sadece Corona olanlar lütfen
Atlantik'teki küçük adanın sakinleri daha sonra dünyanın en ciddi pandemilerinden biriyle mücadele için alternatif bir konsept geliştirdiler. 'Sadece Corona'ya sahip olan tatilcilerin adayı ziyaret etmesine izin verilir'.
Eylül ayından bu yana pozitif bir test sonucu kanıtlamaları gerekiyordu. Pozitif bir PCR testine izin verilir ve varış gününden birkaç gün önce yapılmalıdır. Hızlı testler kabul edilmez.



















  

YORUMLAR

  • 0 Yorum