Yeni 2021 Honda Civic

Daha önce basına bir kaç fotoğraf sunan Honda, nihayet yeni Civic’in tüm detaylarını bir canlı yayın ile paylaştı. 11 Nesil Civic eski modele göre boyut olarak daha alçak ve geniş bir karoser sunuyor.

Yeni 2021 Honda Civic
11 Aralık 2020 - 16:17
Model ilk olarak Amerika pazarına 2021 yılında sedan karoser ile girecek. Ardından ise Civic Hatchback, Civic Si ve Civic Type R ile seri tamamlanacak.
Ön yüzde model artık daha ince bir far grubu sunuyor. Akabinde bumeran şeklinde gündüz farlarına yer vermiş.
Daha geniş bir ön ızgara kullanılırken, yine marka logosu bu ızgaranın hemen ortasında yer almış.  C şeklinde piyano siyahı tampon eklentileri de otomobile farklı bir hava katıyor.


Arka bölüme geçerken yeni jant tasarımı dikkatlerden kaçmıyor. Renk paletine eklenen ve lansman rengi olan turuncu seçenek ile siyah jantlar güzel bir kombin olmuş model için. Arka bölümde ise egzoz çıkışları piyano siyahı detaylar ile süslenmiş.
Kokpit konusuna gelirsek eğer,yeni bir direksiyon simidi ile karşı karşıyayız. Tasarım olarak eskisine göre daha zarif. Yeni bir orta ekran da dikkatlerden kaçmıyor. Kokpit boydan boya bir ızgara görünümlü ray ile kaplanmış. Üç noktasında havalandırma ızgarası kullanılırken, geri kalan noktalar bütünlük sağlamış.  Kapı içlerindeki paneller de değiştirilmiş. Piyano siyahı ayrıntılar da burada kullanılmış. Orta konsolda yeni bir vites topuzu kullanılırken, eşya gözü konusunda ise yine adından sıkça bahsettirecek şekilde  cömert kullanılmış. Honda, 2022 Civic’in Kuzey Amerika’da üretileceğini ve Hatchback’in şirketin Greensburg, Indiana fabrikasında üretileceğini doğruladı.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum