VERÇENİK USULÜ MART YEMİŞİ DONDURMA

Hizmete girdiği günden bugüne AR-GE çalışmalarıyla Alanya'da yetişen ürünlerden dondurma üreten ve tarım sektörüne katkı sunan VERÇENİK PASTANESİ, yeni bir meyveli dondurma çeşidiyle daha damak tadı düşkünlerinin gönlüne girdi. Mart Yemişi olarak bilinen Kaktüs incirinin dondurmasını üreten Verçenik, kıvamı ve tadıyla dondurma sevenlerden tam not aldı.

VERÇENİK USULÜ MART YEMİŞİ DONDURMA
27 Ağustos 2020 - 18:12 - Güncelleme: 02 Eylül 2020 - 12:27
Verçenik Pastanesi sahibi Ali Kemal Sarıibrahim, tamamen doğal ve katkısız Mart Yemişi dondurmasıyla ilgili bilgi verdi.
TAMAMEN DOĞAL ve KATKISIZ
 Verçenik Pastanesi sahibi Ali Kemal Sarıibrahim, sürekli olarak yeni ürünlerin meyveli dondurmalarını, AR-GE çalışmalarıyla sektöre kazandırmayı amaçladıklarını söyledi. Sarıibrahim, "Alanya'da yetişen meyvelerden uzun zamandır dondurma üretimi çalışmalarımız mevcut. Mart yemişi de Alanya'da yetişen bir meyve. Doğal ve ilaçsız yetişmesi de bizim için daha da önemliydi. Verçenik olarak bu ürünü farklı bir amaçla değerlendirmek istedik ve dondurmasını ürettik. Müşterilerimizden de çok güzel geri dönüşler aldık. Tekrar tekrar tadan müşterilerimiz oldu. Mart yemişi dondurmamız tamamen doğal ve katkısız, hiçbir koruyucu gıda kullanmıyoruz."
BAĞIŞIKLIĞI KUVVETLENDİRİYOR
Ali Kemal Sarıibrahim, günümüzde tarımda yetişen ürünlerin pek doğallığı kalmadığını belirterek, " Maalesef birçok tarım ürününde ilaç ve hormon kullanılıyor. Mart yemişinin doğada kendiliğinden yetişmesi, taze olarak bizlere gelmesi ve tüketilmesi, ayrıca koruyucu kullanmamamız, ürünün bağışıklığı güçlendirmesine yardımcı oluyor.  Özellikle koronavirüs günlerinde bağışıklığını güçlendirmek isteyen müşterilerimizin tüketmesinde fayda var. Bu amaçla sipariş verende birçok müşterimiz oldu." dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum