Tütüncü'den Alanyaspor'a tesis sözü

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü: “5 yıldır atıl vaziyette kalan Alanyaspor tesis projesini, 1 Nisan’dan itibaren başlayacak yeni dönemde A’dan Z’ye anahtar teslimi yapmanın sözünü veriyoruz” dedi.

Tütüncü'den Alanyaspor'a tesis sözü
Editör: Haber Merkezi
02 Şubat 2024 - 20:04
Kepez Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü Corendon Alanyaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Antalya Milletvekili Dr. Tuba Vural Çokal, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Kuddusi Müftüoğlu, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, siyasi parti temsilcileri ve kulüp yönetim kurulu yer aldı.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’nün Alanya’ya ilk gelişinde Alanyaspor Kulübü'nü ziyaret etmesinin camia adına çok önemli olduğunu söyledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin önceki dönem başkanı Menderes Türel’den sonra 5 yıldır Alanyaspor Kulübü'ne Büyükşehir Belediye Başkanı ziyaretinin gerçekleşmediğine işaret eden Başkan Çavuşoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde sayın Menderes Türel Antalyaspor’umuza çok güzel bir tesis yaptı. Aynı tesisi Alanyaspor’umuza yapmak için söz vererek temelini atmıştı. Hedefi ise seçimlerden önce bu tesisi bitirmekti. Her ne kadar bu tesis için seçim yatırımı deseler de bunun böyle olmadığını defalarca anlatmıştım. Maalesef tesis projesinin şu anki hali içler acısı. Mevcut tesisimizi altyapıya tahsis ederek A takımın yeni tesislerine bir an önce geçmesi gerektiğini düşünüyoruz. Mevcut tesislerimiz çok yetersiz. İnşallah Hakan Tütüncü başkanımız seçildiği taktirde bu tesisimizi tamamlayacağını düşünüyorum. Kendisiyle bu konuyu konuşmamamıza rağmen bu sözü vereceğine inanıyoruz.” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ise, “Zorluklara rağmen Alanyaspor’umuzu Antalya’nın bir markası haline getirip, kentimizin tanıtımına, gençlik ve sporumuza çok büyük hizmetler yapan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de desteklerini yerden göğe kadar hak eden başkan ve yönetim kuruluna biz çok teşekkür ediyoruz. Başta başkanımız olmak üzere siz değerli yöneticilerimize göstermiş olduğunuz bu başarılardan dolayı teşekkürlerimizi ifade ediyoruz. Elbette Antalya Büyükşehir Belediye Başkanının, bu kadar büyük fedakarlıklarla çalışan bir yönetim kurulunun yanında olması gerekir. Onun hizmetinde olması gerekir. Sonuçta Alanyaspor’a yapılan her türlü katkı ve destek, Alanya’mıza, şehrimize ve Türk gençliğine yapılan destek anlamına gelir. Biz de 5 yıldır atıl vaziyette kalan bu tesisleri, 1 Nisan’dan itibaren başlayacak yeni dönemde A’dan Z’ye anahtar teslimi yapmanın sözünü veriyoruz. Projedeki gibi ne öngörüldüyse, 5 yıl önce Büyükşehir Belediyesi’nin projesi nasıl ihale edilmişse, Alanyaspor Kulübü hangi projeye onay vermişse o proje eksiksiz olarak yerine gelecek. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.

Başkan Hasan Çavuşoğlu, ziyaretin anısına Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e üzerlerinde isimleri yapan forma hediye etti.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum