Türkiye'nin Markası SPORTIVE Mahmutlar Akdeniz Park AVM'de açıldı

''En İyi Markalar En İyi Sen' sologanıyla Türkiye'nin çok markalı lider spor perakende zinciri SPORTIVE Alanyum AVM'den sonra Alanya 2. Türkiye'de 31. Mağazasını Mahmutlar Akdeniz Park AVM'de açtı

Türkiye'nin Markası SPORTIVE Mahmutlar Akdeniz Park AVM'de açıldı
20 Nisan 2024 - 16:57
İşletmeciliğini ÜLPAŞ A.Ş'nin yaptığı Türkiye'nin Markası SPORTIVE parekende spor mağazası Alanyum AVM'de bulunan 500m2 büyüklüğünedeki Mağazalarından sonra Alanya Mahmutlar'da yeni hizmete giren Akdeniz Park AVM'de ikinci mağazaları hizmete girdi.
SPORTIVE markasıyla ilgili açıklamada bulunan ÜLPAŞ A.Ş yetkilileri Mahmutlar'da yaşayan her yaşta spor tutkunu kişilerin mağazalarında mutlaka kendilerine bir çok seçenek arasında uygun ürünler bulabileceklerini açıkladılar.

Türkiye'nin çok markalı lider spor perakende zinciri SPORTIVE  Nike, Adidas, Puma, Asics, Billabong, Birkenstock, Black Diamond, Columbia, Converse, Craghoppers, Deuter, Dynamic, Eastpak, Esqudo, Exuma, Freecamp, Hannah, Igor, John Frank, Kappa, Merrell, Quiksilver, Reebok, Regatta, Skechers, Slipstop, Spalding, Sport Point, The North Face, Trekmates, Uquip, Vans ve Voit markaları da Sportive çatısı altında yer almaktadır. www.sportive.com.tr ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmet veren Sportive dünyaca ünlü spor markalarıyla olduğu kadar kendi üretimi olan Sportive markasıyla da dikkat çekmektedir.

Ana misyonu önde gelen tüm spor markalarını aynı çatı altında toplamak olan Sportive, aktif olarak yapılan spor dallarına yönelik profesyonel spor malzeme ve aksesuarları tüketicilerin beğenisine sunmaktadır.
Sportive aynı zamanda spor giyimi günlük hayatında tercih eden kişiler için de zengin seçenekler bulundurduklarını, spor tukunlarını bir çok kampanyalı ürünleri bulabilecekleri mağazalarına beklediklerini açıkladılar.


YORUMLAR

  • 0 Yorum