Triatlon heyecanı başlıyor

Alanya’da bu yıl 31'incisi yapılacak Avrupa Triatlon Kupası ve Paratriatlon Dünya Kupası’nın hazırlıkları başladı. 15-16 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyona şu ana kadar 600 sporcu kayıt yaptırdı.

Triatlon heyecanı başlıyor
07 Ekim 2022 - 21:12
Alanya Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 31'incisi düzenlenecek triatlon yarışları için geri sayım başladı. Dünyada aralıksız devam eden sayılı spor organizasyonlarından birisi olan Alanya Triatlonu, Avrupa Triatlonu ve Paratiatlon Dünya Kupası’na sahne olacak. 15-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek yarışlara şu ana kadar 600 sporcu kayıt yaptırdı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kalan sürede sayının daha da artmasını beklediklerini söyledi. Pandemi sürecinin katılımı etkilediğini ancak yarışların bu yıl eski günlerine döneceğini umut ettiklerini belirten Yücel, "
Dünyanın aralıksız devam eden sayılı spor organizasyonlarından birisi olan Alanya Triatlonu’nun bu yıl 31'inci yılını kutlayacağız. Her yıl olduğu gibi bu yıl da şehrimize yakışır şekilde, üzerine değer katarak ev sahipliği yapacağız. Yarışlarımız 15 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da paratriatlon yarışı ile başlayacak. 16 Ekim Pazar günü ise saat 07.30’da yaş grupları, saat 12.00’de elit kadın yarışları ve saat 14.00’de elit erkek yarışları başlayacak. Tüm sporsever vatandaşlarımızı organizasyonumuza davet eder, şimdiden tüm sporculara başarılar dilerim” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum