Transferin son günü çifte imza

Corendon Alanyaspor, geçen sezon Konyaspor'da forma giyen Ahmed Hassan'ı ve Eyüpspor’dan savunma oyuncusu Khadim Rassoul’u kadrosuna kattı.

Transferin son günü çifte imza
09 Eylül 2022 - 01:20
Corendon Alanyaspor, transfer döneminin son gününde Ahmed Hassan'ı ve Khadim Rassoul’u renklerine bağladı.

Günün ilk imza töreni Ahmed Hassan için düzenlendi. İmza töreninde konuşan başkan Hasan Çavuşoğlu, "Transferin son günü hareketli geçiyor. Santrafor bölgesinde eksikliğimiz vardı. Olimpiakos'tan Ahmed Hassan'ı bir yıllığına kiraladık. Geçen sene de Türkiye'de oynamıştı. Takımımıza faydalı olacağına inanıyorum." dedi.

Ahmed Hassan ise, "Burada olduğum için çok heyecanlı ve motiveyim. Takımın başarılı olması için elimden geleni yaparak fayda sağlamak istiyorum." diye konuştu.

Eyüpspor’dan tbir yıllığına kiralanan 26 yaşındaki savunma oyuncusu Khadim Rassoul’un imza töreninde konuşan Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Transferin bitimine son saatler kaldı. Savunma oyuncusu Rassoul’ü Eyüpspor’dan kiraladık. Zaten Türkiye Süper Lig’inde oynamış bir futbolcu. Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya’ya da teşekkür ediyorum. Rassoul’e de Alanyaspor’u tercih ettiği için teşekkür ediyorum. İnşallah kulübümüz için hayırlı uğurlu olur. Kendisinden beklentimiz fazla” dedi.

Mücadeleye hazır olduğunu ifade eden Khadim Rassoul ise, “Öncelikle sizlerin önünde başkanımızın bu sıcak karşılaması için teşekkür etmek istiyorum. Buradayım, mücadeleye hazırım. Alanyaspor'un başarısı için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum