Telefon Görüşme Kabinleri

Ofis telefonu kabinleri, açık plan ortamında özel iş alanları arayanlar için harika bir çözüm sağlar.

Telefon Görüşme Kabinleri
06 Eylül 2022 - 16:17
Telefon Görüşme Kabinleri hem özel aramalar hem de sessiz veya özel çalışma alanlarının gerekli olduğu zamanlarda mükemmeldir. Bu ilginç telefon kabinleri, resepsiyon alanlarından açık plan ofislerine, mağazalara ve halka açık mekanlara kadar her türlü ortamda harika görünmektedir. Çok çeşitli renklerde mevcut olup, konseptinize göre renk ve şekillerde tasarlanabilir. Modern işyerleri, görevlerini yerine getiren insanların ihtiyaçlarına uyarlar. Giderek daha fazla çalışan, onların barış içinde çalışmasına ve daha etkili olabilmelerine olanak sağlayacak akustik çözümler bulma arzusunu ifade etmektedir. Çalışanların telefon görüşmeleri ve video konferanslar için özel bölgeler bulmak ve düzenlemek için açık ofis ihtiyaçları.

Ve en iyi çözümler, tüm ofisi yeniden düzenlemek için çok fazla ödemenize gerek kalmadan rahatlığı sağlamanıza izin veren çözümlerdir. Son zamanlarda firmalar çalışanlarının mutluluğunu ön planda tuttuğu için ofislerin – şirketlerin ortak alanlarına yaptıkları yatırımlarla öne çıkmaya çalışıyorlar. Firmaların dikkat ettiği bir diğer konu ise çalışanların müşteriler veya özel hayatındaki kişiler ile gerçekleştirdiği telefon görüşmeleri. Telefon Görüşme Kabinleri Bu önem arz eden telefon görüşmelerinin konfor alanında ve karşıdaki kişiyi rahatlıkla duyabilmesi adına telefon görüşme kabinlerimizi tasarladık. Tasarımının tamamen kullanıcının zevkine bağlı olarak üretilen Telefon Görüşme Kabinleri en çok tercih edilen ve en çok memnun kalınan ürünlerimizden yalnızca bir tanesidir.

Kesilmek istenen sesin seviyesine ve istenilen tasarıma bağlı olarak kabin içerisinde kullanılacak malzemeler değişkenlik göstermektedir. Ofisin dizaynına uyumlu şekilde, ebatlarda ve renklerde üretim yapılabilmektedir. Kolay kurulumu ve kola taşınabilirliği sayesinde sessiz bir oda yapmaktansa kabin kullanmak çok daha pratik ve uygun maliyetlidir. Telefon Görüşme Kabinleri İçerideki sesin dışarıya çıkmasını engelleyerek görüşmelerdeki mahremiyeti sağlar ve etraftaki diğer çalışanların rahatsız olmasının önüne geçilir. İstenmeyen gürültülerden kaçınılır. İçerisinde istenilen elektrik aksamları sağlanabilen telefon kabinleri en küçük alanlar için bile kolaylıkla kullanılabilir. Modern tasarımlı akustik panellerle içeride oluşacak yankı problemlerinin de önüne geçilir. Telefon kabini tasarlanırken ses yalıtımı kadar hacim akustiği de planlanmalıdır. Özel ve ses geçirmez ofis bölmeleri ve telefon kabinleri, açık ofis planındaki aksaklıkları en aza indirmek için hem bireyler hem de küçük gruplar için tasarlanmıştır. Ofis, çağrı merkezi gibi çok sayıda kişinin bulunduğu alanlarda telefon konuşmalarınızı yaparken kaçınılmaz olan gürültüyü en aza indirgeyerek sesin daha kaliteli duyulması ve düzenlenmesi adına özel boyut ve kalınlıkta yapmış olduğumuz kabinlerdir. Sağlıklı telefon görüşmelerinin yapılmasını sağlamak için mekana özel tasarlanmış kabinlerimiz ile ilgili daha detaylı bilgi almak için satış temsilcilerimizle iletişime geçiniz. Turkish Acoustic her zaman hizmetinizdedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum