Taraftar grupları dostluk yemeğinde buluştu

Taraftar grupları dostluk yemeğinde buluştu

03 Mart 2020 - 23:58 - Güncelleme: 28 Nisan 2020 - 09:07

Taraftar grupları dostluk yemeğinde buluştu Aytemiz Alanyaspor'umuzun ve Fraport TAV Antalyaspor’un taraftar grubu liderleri dostluk yemeğinde biraraya geldi.

Aytemiz Alanyaspor'umuzun ve Fraport TAV Antalyaspor’un taraftar grubu liderleri dostluk yemeğinde biraraya geldi. Yemeğe Aytemiz Alanyaspor’un taraftarlardan sorumlu asbaşkanı Bilal Gömeç, Fraport TAV Antalyaspor’un taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ramazan Karabulut, Şimşekler Grubu Lideri Fatih Arslan, Yörükler Grubu Lideri Hilmi Güney, Kale Arkası Taraftar Grubu Lideri Muhittin Deniz Düşünceli, 
07 Gençlik Antalyaspor Taraftar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli ve Grup 1966 Antalyaspor Taraftar Grubu Derneği Başkanı Yılmaz Yıldız katıldı. 

Asbaşkanımız Bilal Gömeç, yarın Fraport TAV Antalyaspor ve Aytemiz Alanyaspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında turuncu yeşilli taraftarların, başkanımız Hasan Çavuşoğlu’nu ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını dile getirdi. Taraftar grubu liderleri ise karşılaşma öncesi dostluk mesajları verdi.




2020-03-03 23:58:40

Kaynak

YORUMLAR

  • 0 Yorum