Sırbistan Türkiye milli maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Milli maç için geri sayım!

Sırbistan Türkiye milli maçı heyecanı bu akşam yaşanacak. UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta Sırbistan ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı sahadan lider ayrılması durumunda grubunda avantaj elde edecek. Ay Yıldızlılar, Sırbistan ile tarihindeki ilk maçını oynayacak.

Sırbistan Türkiye milli maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Milli maç için geri sayım!
06 Eylül 2020 - 20:24
Milli takımda, Macaristan karşılaşması öncesinde Mert Çetin, dün de Mert Hakan Yandaş sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılmıştı. Şenol Güneş'in kritik maçta kuracağı 11 kadrosu merak konusu. Peki, Sırbistan Türkiye milli maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, milli maça dair ayrıntılı bilgiler..
Sırbistan Türkiye maçı için geri sayım başladı. Milli maç için heyecan giderek artıyor. Futbolseverler heyecanla bu akşam gerçekleşecek olan karşılaşmayı bekliyorlar. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta Sırbistan ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. Peki Sırbistan Türkiye maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte merak edilen soruların yanıtları
Sırbistan Türkiye maçı için nefesler tutuldu. Sırbistan Türkiye karşılaşması 6 Eylül’de gerçekleşecek. Milli maç Rajko Mitic Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma saat 21:45’te başlayacak. Maç TRT 1'den yayınlanacak.
SIRBİSTAN-TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?
Sırbistan Türkiye maçı 6 Eylül’de gerçekleşecek. 21:45’te başlayacak olan karşılaşma TRT 1'den yayınlanacak. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta Sırbistan ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. Kulbakov'un yardımcılıklarını aynı ülkeden Dmitri Zhuk ve Oleg Maslyanko yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Viktor Shimusik olacak.
Sırbistan ile Türkiye arasındaki karşılaşma Rajko Mitic Stadı'nda oynanacak.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum