Şebnem'in son dileği yerine geldi

Lösemi tedavisi devam ederken vefat eden Şebnem Köseoğlu’nun cenazesi, son isteği üzerine konvoy eşliğinde Alanya’ya getirildi.

Şebnem'in son dileği yerine geldi
17 Eylül 2020 - 17:02
Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim görevlisi Şebnem Köseoğlu, 2018 yılında yakalandığı lösemiye nedeniyle yaklaşık 3 ay kemoterapi görmüş, ardından hastalığı yenmişti.

2019 Mayısında ikinci kez lösemiye yakalandığı belirlenince İstanbul’daki bir hastanede tedaviye başlayan Köseoğlu için sosyal medyada kök hücre bağışı için kampanya başlatılırmış ve tüm Türkiye'den kampanyaya destek almıştı. Köseoğlu'nun ilik nakli 11 Aralık’ta gerçekleştirilmişti.


Son olarak Nisan ayında hastalığının üçüncü kez tekrarladığını öğrenen Şebnem Köseoğlu, yoğun bakımda tedavisi devam ederken 14 Eylül günü yaşamını yitirdi.

Köseoğlu’nun son isteğinin konvoy eşliğinde Alanya’ya girmek olması üzerine, cenaze Alanya’ya girdiği esnada sevenleri ve yakınları konvoyla cenaze aracını takip etti. Yüzlerce kişinin katıldığı konvoy Hacıbaba Mezarlığı’na kadar sürdü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum