Şahin'den Alanyaspor'a otel sözü

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, “Söz veriyorum, hep birlikte Alanyaspor’umuza sabit bir gelir kaynağı oluşturacağız. Damlataş Eğlence Merkezi’nin (DEMAŞ) bulunduğu bölgeyi Hilton Otel’i yaparak gelirini Alanyaspor’a vereceğiz.” dedi. 

Şahin'den Alanyaspor'a otel sözü
Editör: Haber Merkezi
16 Şubat 2024 - 19:49 - Güncelleme: 17 Şubat 2024 - 09:24

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, Corendon Alanyaspor Kulübü’nü ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, kulüp yönetim kurulu ve parti üyeleri yer aldı. 

Başkan Hasan Çavuşoğlu, ziyaretinden dolayı İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’e teşekkür ederek “Corendon Alanyaspor olarak herkesin birlik ve beraberlik içinde olduğu yerdeyiz. Alanyaspor, bütün siyasetçilerin ve Alanya halkının topyekün taraftar olabileceği bir kulüptür. Bugün de belediye başkan adayımız Sayın Mehmet Şahin kulübümüzü ziyarete geldi. Kendisi kulübümüzün ne kadar zorluklar çekerek güçlükle ayakta durduğunu bilenlerden birisidir. Bazen kulübümüze yeterince sahip çıkılmıyor diye haklı olarak sitem ediyoruz. Süper Lig’de kulüp yönetmek kolay değil. Birincisi Alanya halkının yeterince kulübe sahip çıkamaması, ikincisi ve en önemlisi sabit gelir kaynaklarının yok denecek kadar az olması. Bu problemleri çözemezsek Alanyaspor’un uzun yıllar boyu Süper Lig’de kalma şansı hiç yok. Mutlaka Corendon Alanyaspor ile Sayın Mehmet Şahin’in projeleri ve fikirleri de vardır. Tekrardan kendisine ve ekibine ziyaretinden dolayı teşekkür ederim.” dedi. 

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin ise Corendon Alanyaspor’un vizyon ve tanıtım acısından çok önemli olduğunu belirterek şunları söyledi: “Alanyaspor’un sadece ekonomik acıdan değil, tanıtımda da şehrimize çok büyük katkısı var. Her zaman dediğimiz gibi Alanyaspor bizim kırmızı çizgimizdir. Alanyaspor’un değerli yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. Gerçekten zor bir görev. Birçok maç kazanırsın, bir maç kaybedersin tepki görürsün ama hangi şartlar altında bu geminin yürüdüğünü kimse bilmez. Bu konuda başkanıma gerçekten katılıyorum. Alanyaspor’un sabit gelir kaynaklarının olması gerekir. Söz veriyorum, hep birlikte Alanyaspor’umuza sabit bir gelir kaynağı oluşturacağız. Damlataş Eğlence Merkezi’nin (DEMAŞ) bulunduğu bölgeyi Hilton Otel’i yaparak gelirini Alanyaspor’a vereceğiz. Alanyaspor bizim için çok önemli.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum