Online diyet ile zayıflama

Son dönemlerde özellikle hareketsizlikten ve aşırı gıda tüketimi ile kilo alanların sayısı eskiye göre çok daha artmış durumda (kovid öncesine göre). Bir çok insan bu süreçte çok fazla kilo aldığından ve aldığı bu kiloları verememekten oldukça şikayetçi. Peki hızlı zayıflamak ve kilo vermek için hangi diyet programlarını deneyebiliriz?

Online diyet ile zayıflama
13 Ocak 2021 - 21:29 - Güncelleme: 14 Ocak 2021 - 10:38
Hızlı ve Sağlıklı Zayıflamak için Diyet Programları

Kilo vermek sabır, motivasyon ve kararlılık gerektiren bir durum. Diyet; Tabiri caizse bundan önce yaptıklarınızın veya yapmadıklarınızın üzerine temiz bir sayfa çektiğiniz ve yeni bir hayata başladığınız bir program. Peki onlarca program arasından size uygun olanı nasıl bulacaksınız? Hangi diyet programı daha sağlıklı ve en önemlisi size daha uygun? Bu yazımızda bu konuların üzerine duracak ve size zayıflama yolculuğunuzda ihtiyacınız olacak bilgileri vereceğiz.

En Başarılı ve İyi Diyet Programları

Son yıllarda memnuniyet ve başarı oranı en yüksek diyet programlarını incelediğimizde öne çıkan bir diyet var ki hemen hemen herkese kilo verdirmeyi başarmış olmasının yanı sıra, kilo verirken insanlar hiç zorlanmadığını dile getiriyorlar. Bu programın adı ise Aristo Diyeti!

Aristo Diyeti Nedir?

Aristo Diyeti ilk ay mevcut kilonuzun %10’unu vereceğiniz, yağdan hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo verdiren bitkisel bazlı bir beslenme programı. Diyetin mucidi ise ünlülerin diyetisyeni olarak bilinen Dr. Gönül Ateşsaçan

Dr. Ateşsaçan “Aristo Diyeti ile Yeni Yaşam” kitabını yayınladıktan sonra bu diyeti deneyerek zayıflayanların sayısı gün geçtikçe artmaya başladı. İnternette araştırdığınızda karşınıza Aristo Diyeti ile yıllardır veremediği kiloları veren onlarca insan var. Peki Nedir bu Aristo Diyeti?

Aristo Diyeti süreci şu şekilde işliyor; ilk olarak sizi ve vücudunuzu tanımak adına size bir test yapılıyor. Bu test ile neden kilo veremediğiniz, hangi gıdaların size kilo aldırdığı, hangi vitamin ve minerallerinizin eksik olduğu ve hangi organlarınızın hassas olduğuna kadar detaylı bir bilgi elde edebiliyorsunuz. Daha sonra buna uygun olarak size göre bir aristo diyet programı hazırlanıyor ve size bir asistan atanıyor. 

Size atanan asistan sizin motivasyonunuzu ve heyecanınızı sürekli canlı tutarak, zayıflama yolunda sizi asla yalnız bırakmıyor ve bu yolda arkadaşınız oluyor. Aklınıza takılan her soruyu anlık sorabileceğiniz gibi bu süreçte tabiri caizse 7/24 destek veriyor. 

Online Diyet ile Zayıflama

Pandemi döneminde özellikle Aristo diyetini online olarak yapanların sayısı oldukça artmış durumda. Başlangıçta sadece testler için saç teliniz gibi bazı materyalleri kargolamanız ile süreç başlıyor. Testleriniz ve genel sağlık analiziniz yapılıyor ve buna uygun bir şekilde sizi zorlamayacak ve kilo verdirecek doğru liste oluşturularak zayıflamanız hedefleniyor. Diyet programı sizin vücudunuzun ihtiyaçlarına göre hazırlandığı için bu süreçte hiç zorluk çekmeden, online diyet ile zayıflayabiliyorsunuz. Online diyete başlamak veya detaylı bilgi almak için tıklayın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum