NOVA Property, Alanyum AVM'de tanıtım Stantı Açtı

2007 yılından bugüne İstanbul'un önde gelen inşaat şirketlerinin satış ve pazarlama işlerini yürüten Nova Property, Alanya'da da faaliyetlerini sürdürüyor.

NOVA Property, Alanyum AVM'de tanıtım Stantı Açtı
01 Nisan 2021 - 09:34
14 yıldır yatırımcıların ve inşaat sahiplerinin çözüm ortağı olan firma, proje aşamasındaki mülkleri satılabilecek en doğru rakamlarla pazarlayarak yatırımlara değer kazandırıyor. Avrupa ülkelerinde bulunan gurbetçi vatandaşlarımızın yatırımlarını yurtdışında pazarlama faaliyetlerini de yürütüyor.Satış, pazarlama, satış sonrası destek hizmetleri ile yatırımcıların ve inşaat sahiplerinin her aşamada yanında olan Nova Property, 2019 yılında Alanya'da ofis açarak; Avrupa, Körfez  ve Avrasya ülkelerinde bulunan partnerlerini de Türkiye'de yatırıma davet etti. 
Alanya'nın en çok ziyaretçi çeken alışveriş merkezi Alanyum AVM'de stant açan Nova Property, 4 Nisan 2021 tarihine kadar Alanya'da, emlak sektöründe önce gelen inşaat firmalarının gayrimenkullerinin tanıtım ve satışını gerçekleştirecek.
Nova Property Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Temeltaş, Alanya'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Temeltaş, "Alanya gerçekten çok güzel bir şehir. Bir yatırımcı ya da ideal bir yaşam için gayrimenkul arayan vatandaş için her imkanı bulunduruyor. Bizde 2 yıl önce Alanya'ya geldik. Beklentilerimiz yüksek ve 2 yıllık süreçte çokta talep aldık. Şu an tanıtıma ağırlık verdik. Sadece emlak ya da firmamızı tanıtmıyoruz, farklı ülkelerde Alanya'nın da tanıtımını gerçekleştiriyoruz." dedi.
Temeltaş, dönemin konut edinmek için çok cazip fırsatlar sunduğuna değinerek, "Kriz döneminde olabiliriz. Ancak her kriz fırsata çevrilebilir. Alanya ve satışa sunduğumuz gayrimenkuller bir fırsattır. Yatırımını değerlendirmek isteyen yerli yabancı her vatandaşımızı Alanyum AVM'de, 4 Nisan'a kadar kahve içmeye davet ediyoruz." dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum