Netflix, Türkiye abonelik ücretlerine zam yaptı!

Popüler dijital içerik platformu Netflix, geçtiğimiz günlerde Türkiye’deki kullanıcıları üzen bir karar aldı. Üyelik ücretleri artan Netflix’in yeni fiyat tarifesi ve kullanım detaylarını sizler için derledik.

Netflix, Türkiye abonelik ücretlerine zam yaptı!
09 Nisan 2022 - 12:25

Dizi, film ve belgesel yayıncılığına yeni bir soluk getiren, izleme deneyimini dijitalleştiren, orijinal yapımlarıyla prodüksiyon alanına farklı bir boyut kazandıran Netflix; aynı zamanda sahip olduğu yapay zeka alt yapısıyla da sık sık gündeme gelen bir marka. Ancak bu defa Netflix’in gündemde olmasının nedeni yayınladığı dizi, film ya da belgeseller değil. Yahut kullandığı yapay zeka alt yapısı ile de gündem de değil. Zira Netflix’i bu kez haberlere konu eden olay yeni üyelik fiyatları!

2022 özelinde üyelik ücretlerini artıran popüler içerik platformu Netflix’in Türkiye fiyatlarının ne olduğu açıklandı. İşte Netflix üyelik ücretleri (2022)

Netflix Üyelik Ücretleri (2022)
Netflix tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan bilgiye göre üyelik ücretleri güncellendi. Peki yeni üyelik tarifeleri hangi fiyatlara sahip? İşte üyelik modelleri ve fiyatlar;

  • Temel üyelik: 37,99 TL/ay – Tek cihaz, SD çözünürlük
  • Standart HD: 57,99 TL/ay – İki cihaz, HD çözünürlük
  • Özel Ultra HD: 77,99 TL/ay – 4 cihaz, Full ve Ultra HD çözünürlük

YORUMLAR

  • 0 Yorum