MomTalks bu kez Antalya'da

Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı ebeveyn-uzman buluşma platformu olan “MomTalks”, ilk kez Antalya’ya geliyor. 8 yıldır yerli yabancı sayısız uzmanı, binlerce ebeveyn ve eğitimci ile buluşturan etkinlik, 9 Mart Cumartesi günü Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Antalya “MomTalks” dört oturumdan oluşacak, etkinliğe ebeveynler, ebeveyn adayları, bakım verenler, aile büyükleri, eğitimciler, çocuk gelişimciler ve gelişimle ilgilenen herkesin katılabileceği, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu.

MomTalks bu kez Antalya'da
22 Şubat 2024 - 18:45
Sağlıklı, başarılı ve mutlu çocuklar yetiştirmenin ebeveyn eğitiminden geçtiğine inanan ve “Gelecek Aileden Başlar” diyen Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı ebeveyn-uzman buluşma platformu MomTalks, bu yıl da dopdolu bir içerikle ilk kez Antalya’ya geliyor. Ebeveynleri ve eğitimcileri bilinçlendirmeye ve güçlendirmeye odaklanan etkinlik, 9 Mart Cumartesi günü Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. ‘Momtalks’ Ortağı Zeynep İşman, Eğitim Yatırımcısı Cihan Baba, AGC Önceki Dönem Başkanı Mevlüt Yeni, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve Alanya Gazeteciler cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun ‘MamTolks’ projesinin tanıtımına katıldı. Antalya Gazeteciler cemiyeti başkanı İdris Taş’ın ev sahipliğinde projenin nasıl olacağı anlatıldı.

EBEVEYNLER, EBEVEYN ADAYLARINA ÖZEL EĞİTİM
Günümüzün en kritik konularından Dijital Çağda Ebeveyn Olmak başlıklı konuşmasıyla Doç. Dr. Yavuz Samur, ebeveynlerin çaresiz kaldığı konularda çözüm önerileri sunacak. Eğitim girişimcisi ve matematikçi Burcu Haboğlu Baba ise pek çok ailenin Matematiksel Düşünme Becerileri başlıklı konuşmasında, matematiğin yaşam becerileriyle ilişkisine dair çarpıcı bilgiler paylaşacak.

 “MUTLU ÇOCUKLAR MUTLU AİLE ORTAMINDA YEŞERİR”
MomTalks’un ortağı, Aile ve Çocuk Yazarı Zeynep İşman ise aile eğitiminin her geçen zaman daha da kritik hale geldiğini söyleyerek, “Mutlu, ahlaklı, değerleri olan bireyler yetiştirmek, sağlıklı bir toplum için olmazsa olmaz. Aile bir çocuğun ilkokuludur ve pek çok değer ailede yeşerir. Bu inançla, Momtalks bugüne kadar binlerce ebeveyn ve eğitimciye dokundu. Etkinliklerimizi hibrit yaparak yurt içi ve yurt dışından aileler ile de buluştuk. İstanbul ve Ankara’nın ardından Antalyalı aileler ile buluşacağımız için de çok mutlu ve heyecanlıyız. Momtalks artık bir aile ve ülkemizin her yanına bu güzel platformu taşıyacağız.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum