Microblading

Yüzün önemli kısımlarından biri de kaşlardır. Formunu kaybederek seyrek görünen kaşlar için en iyi çözüm yöntemlerinden biri microblading işlemleridir.

Microblading
15 Ekim 2022 - 22:13 - Güncelleme: 17 Ekim 2022 - 18:14
Yüzün önemli kısımlarından biri de kaşlardır.  Formunu kaybederek seyrek görünen kaşlar için en iyi çözüm yöntemlerinden biri microblading işlemleridir. Microbladingle kaşın daha gür, yoğun ve ideal kalınlıkta olmasını sağlayabilirsiniz. Kaş uzmanları tarafından yapılan profesyonel bir kaş boyama işlemleri sonrasında hayal ettiğiniz muhteşem bir kaş görünümü de açığa çıkmış olacaktır.

Tırnak butik tarafından en iyi şekilde kaş kontür işlemleri yapılırken, kaşlarınızdaki dolgunluk sayesinde güzelliğinizi daha çok ön plana çıkarma şansına sahip olabilirsiniz. İğneler kullanılarak üst derinin alt kısmına yapılan renklendirme çalışmalarıyla kaşlarınızın daha doğal ve gür görünmesini sağlamış olursunuz.

Microblading Uygulaması

Microblading uygulaması yapılırken mutlaka işin uzmanına başvurmanız gerekir. Çünkü iğne aletiyle, üst deri altına bir pigment çalışması yapıldığından dolayı dikkatli olunması son derece önemlidir. Ağrılı bir işlem olmadığından dolayı sorunsuz şekilde yaptırabilirsiniz. Ağrının olmaması için bölgeye anestezi kremi sürüldüğünden dolayı acı hissiyatı duymazsınız.

Microblading Kalıcı Mıdır?

Kaşlarda güzelliği doğrudan etkileyen önemli unsurların başında yer alır. Bu nedenle birçok kişi microblading işlemlerine ihtiyaç duymaktadır. Microblading kalıcı mı? diye soranlar için 18-39 aya kadar rahatlıkla kullanılacağını belirtebiliriz. Tırnak Butik profesyonel kaş kontür işlemlerine başvurduğunuzda:
  • Daha dolgun kaşlara kavuşma
  • Kaşlarınıza hacim ve yeni görünüm kazandırma
  • Uzun süreye kadar rahatlıkla kullanım
  • Kaşlara istediğiniz şekli verebilme
  • Ağrısız bir işlem olması
Son derece kolay bir işlem olduğundan dolayı hiç düşünmeden de sizlerde kaş kontör çalışmalarına başvurabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum