Medyanın kalbi Alanya'da atacak

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Yönetim Kurulu toplantısı Alanya Gazeteciler Cemiyeti’nin (AGC) ev sahipliğinde 4-6 Mayıs 2024 tarihlerinde Alanya’da gerçekleşecek.

Medyanın kalbi Alanya'da atacak
02 Mayıs 2024 - 16:13
 AGC’nin 2023 yılı Medya Başarı Ödülleri Yarışması’na katılan eserlerin değerlendirileceği jüri toplantısı da 4 Mayıs Cumartesi günü Alanya’da yapılacak.   
4-6 Mayıs’ta gerçekleşecek medya zirvesine ilişkin bilgi veren AGC Başkanı ve AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, Alanya Medya Zirvesine BİK Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak’ın da katılacağını duyurdu. Coşkun açıklamasında şunları söyledi: ‘Genel anlamda medyanın sorunları, Akdeniz Medyası’nın süreçteki rolü ve beklentilerin konuşulacağı AGF Yönetim Kurulu Toplantısı Alanya’da yapılacak. Toplantıya Basın İlan Kurumu’nda sektörümüzü temsil eden Yönetim Kurulu Üyemiz Tahir Gülebak da katılacak. Kendisi BİK’in karar ve uygulamaları hakkında bizleri bilgilendirecek ve toplantılarda görüşülmek istenen konular hakkında bizlerden bilgi alacak. AGF Yönetimi olarak bizler de öncelikle federasyon çalışmalarımız, cemiyetlerimin istek ve talepleri ile mesleki sorunlarımız hususunda toplantılarımızı yapacağız.’ 
Alanya Medya Zirvesi TGK Dış İlişkiler Koordinatörü ve AGF Onursal Başkanı Mevlüt Yeni, AGF Genel Başkan Vekili ve Osmaniye Cebeli Bereket Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, AGF Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, AGF Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Gazeteciler Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nihat Mazmanoğlu, AGF Genel Başkan Yardımcısı ve Burdur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kürşat Tuncel,  AGF Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin İnternet Gazeteciler Başkanı Abdulvahap  Şehitoğlu,  AGF Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Arslan  Deveboynu,  AGF Genel Sekreteri Abdulkadir Kalander, AGF Mali İşler Sekreteri Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği Başkanı Ahmet Duran Yenigün, AGF Yönetim Kurulu Üyesi ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar,  AGF Yönetim Kurulu üyeleri İlyas Bayraktar, Emre Altuğ, Ersin Şimşek ve Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ın katılımı ile yapılacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum