Maremont Real Estate

Maremont Real Estate

Maremont Real Estate
22 Eylül 2018 - 11:05 - Güncelleme: 25 Mayıs 2020 - 01:13
MAREMONT GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK ve İNŞAAT, Türkiye'de yabancıların en çok gayrimenkul aldıkları Akdeniz'in incisi Alanya'da faaliyet göstermektedir. Firmamız, 20 yılı aşkın global finans tecrübesinin gayrimenkul ve inşaat sektörüyle buluşması sonucu kurulmuştur. İsmimiz Latince "Mare" deniz ve "Mont" dağ anlamına gelen 2 kelimenin biraraya gelmesiyle oluşmuştur. Bu 2 kelimede Akdeniz'in muhteşem doğasına sahip Alanya'yı anlatmaktadır.

Genç ve dinamik yapısıyla hergün hızla büyüyen MAREMONT, ulusal ve uluslararası emlak ağına sahiptir. Rusya, Ukrayna, İngiltere, Almanya, İsveç ve Norveç başta olmak üzere dünyanın bir çok köşesinden müşteri portföyüne sahip olan MAREMONT, yatırımcılarına sigorta, değerleme ve banka kredi kullanımlarına kadar bir çok konuda da çözüm ortaklarıyla birlikte yardımcı olmaktadır.

Güveni her zaman ön planda tutan firmamız, sektörde gerekli tüm sertifika ve belgeleri bünyesinde bulundurmaktadır. Ayrıca, "Alanya Ticaret ve Sanayi Odası" ile "Alanya Emlak Komisyoncular Derneği" üyesidir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum