Mansur Yavaş sözünü tutuyor, Polatlı'nın su hasreti bitiyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ihalesi tamamlanan İvedik-Temelli-Polatlı Arası İçme Suyu İletim Hattı, Depo, Terfi İstasyonları ve Tesislerin Yapım İşi ile ilgili düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı. Başkan Mansur Yavaş, ihaleyi alan firmadan işi 30 ay yerine 24 ayda tamamlamasını istedi. İhaleyi alan şirket temsilcisinin olumlu cevabına toplantıya katılan katılımcılar alkışlarla destek verdi.

Mansur Yavaş sözünü tutuyor, Polatlı'nın su hasreti bitiyor
24 Eylül 2020 - 15:06

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ihalesi tamamlanan İvedik-Temelli-Polatlı Arası İçme Suyu İletim Hattı, Depo, Terfi İstasyonları ve Tesislerin Yapım İşi ile ilgili düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.

Başkan Mansur Yavaş, ihaleyi alan firmadan işi 30 ay yerine 24 ayda tamamlamasını istedi. İhaleyi alan şirket temsilcisinin olumlu cevabına toplantıya katılan katılımcılar alkışlarla destek verdi. 30 yıl önce yapılan hattın bir an önce değişmesi gerektiğini belirten Yavaş, şunları söyledi:

30 YILDIR AYNI HAT

* Polatlı yı uzun yıllardır mağdur ediyordu. Biz de seçimlerden önce mutlaka Gerede den gelen suyun Polatlı ya verileceğinin sözünü vermiştik. Göreve başladıktan sonra önce insan hayatı ve insan sağlığı diyerek ilk gündeme getirdiğimiz projelerden bir tanesi de Polatlı ya bu suyun verilmesiydi. Malum herkesin gözü önünde cereyan eden tartışmalar oldu ve maalesef bir yıl kaybettik

YORUMLAR

  • 0 Yorum