Mansur Yavaş: PKK istedi diye T.C. tabelalarını söktüler, biz taktık, bunlar mevsimlik vatansever

Mansur Yavaş, İzmir’de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada “Bu ülkede terör ile işbirliği ile suçlanacak son kişi Sayın Kılıçdaroğlu’dur. PKK ona Karadeniz’de suikast düzenlemiştir. Bunlar mevsimlik vatansever” dedi.

Mansur Yavaş: PKK istedi diye T.C. tabelalarını söktüler, biz taktık, bunlar mevsimlik vatansever
01 Mayıs 2023 - 17:54
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir’de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada “Bu ülkede terör ile işbirliği ile suçlanacak son kişi Sayın Kılıçdaroğlu’dur. PKK ona Karadeniz’de suikast düzenlemiştir. Bunlar mevsimlik vatansever” dedi.
Yavaş konuşmasında şu noktalara da değindi:
"Bu ülkede terör ile işbirliği ile suçlanacak son kişi Sayın Kılıçdaroğlu’dur. PKK ona Karadeniz’de suikast düzenlemiştir. Bunlar mevsimlik vatansever! Bu ülkede siyasetin normalleşmesinin zamnaı geldi. Bütün 85 milyonu kabul ederek. Oy versin vermesin herkese aynı davranılmalı. 6 lider gelip uzlaştı. Ne yapacaklarına kararlaştırdılar. İnşallah o yolda devam edecekler. Kimseye hakaret etmez, iftira etmez genel başkanımız. Genel Başkanımızın daha Cumhur İttifakına ya da onlara oy vereceklere karşı tek bir kötü kelime söz söylediğini duymadım. İzmir’den söz almak istiyorum. Birinci turda bitiyor muyuz?”"
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum