Mahmutlarspor'un rakipleri belli oldu

Antalya Süper Amatör Lig’de play off’a yükselen Mia İnvest Mahmutlarspor’da play off maçları öncesi lansman toplantısı ve imza töreni düzenlendi.

Mahmutlarspor'un rakipleri belli oldu
Editör: Haber Merkezi
22 Mart 2023 - 19:06
Antalya Süper Amatör Ligi (SAL) 2. Grup’ta oynadığı 14 maçta 14 galibiyet alarak 42 puanla sezonu lider tamamlayan Mia İnvest Mahmutlarspor’un play off’taki rakipleri belli oldu. Play off’ta Döşemealtı Belediyespor, Kaş Kınıkspor ve Antalya Kunduspor ile karşılaşacak olan Mahmutlarspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi hedefliyor.

Mia İnvest Mahmutlarspor Kulübü, play off maçları öncesinde Alanya Belediyesi Mahmutlar Stadyumu’nda lansman toplantısı düzenledi. Toplantıya Mahmutlarspor Kulüp Başkanı Yılmaz Bağışlar, Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı, Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top, Mia İnvest Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özer, Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Mevlüt Çakan, antrenörler ve futbolcular katıldı.

Kulüp Başkanı Yılmaz Bağışlar, amatör kulüplerin resmi olarak hiçbir gelirinin olmadığını ancak birçok giderinin olduğunu söyledi. Takıma destek veren herkese teşekkür eden Bağışlar, “Futbolcuların barınması, yemesi, içmesi, transfer ücretleri, yol ve resmi giderler gibi harcamalarda 6 aydır 2 milyon 900 bin TL harcadık. Futbolcu kardeşlerim de bunun karşılığını bize başarı olarak verdi. Mahmutlarspor bir marka haline gelmiştir. Bu markayı güçlendirmek için de herkesin görev ve sorumluluğu var. Özellikle Mahmutlar'daki iş insanlarımızdan destek bekliyoruz. Gelin, hep birlikte bu yolculuğa dahil olun. Bu mutluluğu siz de paylaşın. Hep birlikte bu yolculuğa devam edelim” diye konuştu.

Konuşmanın ardından takıma yeni transfer olan oyuncular için imza töreni yapıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum