M.M.T. Tunç Group'tan Kıbrıs çıkartması

M.M.T. Tunç Group İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) gerçekleştireceği iki büyük inşaat projesiyle ilgili üst düzeyde bazı ziyaretlerde bulundu.

M.M.T. Tunç Group'tan Kıbrıs çıkartması
Editör: Haber Merkezi
20 Ekim 2023 - 12:29 - Güncelleme: 20 Ekim 2023 - 13:33
M.M.T. Tunç Group İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel, Devlet Koordineli Ticari Firma Yönetim Kurulu Başkanı Türker Yüksel ve KKTC Çevre ve Şehircilik Bakanı Fikri Ataoğlu'nu ziyaret etti.

M.M.T. Tunç Group İnşaat'ın yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Tunç, "Kuzey Kıbrıs'ta yapmayı planladığımız iki büyük inşaat projesi için ekibimizle birlikte gelerek görüşmelerinizi yaptık. Daha önce Kuzey Kıbrıs'ta aldığımız 35 bin ve 24 bin metrekarelik iki arsaya inşaat projeleri yapacağız. Bununla ilgili KKTC Başbakanı Sayın Ünal Üstel'i, Devlet Koordineli Ticari Firma Yönetim Kurulu Başkanı Türker Yüksel ve KKTC Çevre ve Şehircilik Bakanı Fikri Ataoğlu'nu ziyaret ederek projelerimiz hakkında bilgi verdik. Verimli bir görüşme oldu ve devlet büyüklerimiz bize her türlü desteği vereceklerini söylediler. Bu iki büyük projenin ardından Kıbrıs'a yatırımlarımızı sürdüreceğiz" dedi.

KKTC Başbakanı Ünal Üstel ise “Alanya'dan gelerek burada yatırım yapacak bir Türk firmasının varlığı bizi mutlu ediyor. Projeleri inceledik ve beğendik. Bu tür yatırımları yapmayı düşünen firmalar için kapımız her zaman açık ve devlet olarak her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum