M.M.T. Tunç Group'tan Kıbrıs'a dev yatırım

Alanya'da dikkat çeken konut projelerine imza atan M.M.T. Tunç Group, Kuzey Kıbrıs'ta 2 büyük inşaat projesi başlattı.

M.M.T. Tunç Group'tan Kıbrıs'a dev yatırım
Editör: Haber Merkezi
09 Ekim 2023 - 17:54 - Güncelleme: 10 Ekim 2023 - 09:38
M.M.T. Tunç Group İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Tunç, Kuzey Kıbrıs'ta daha önce aldıkları 35 bin ve 24 bin metrekarelik iki arsaya inşaat projesi yapmaya karar verdiklerini ve projelendirme çalışmalarını kısa sürede tamamladıklarını söyledi.

Son aylarda ikamet izni nedeniyle Alanya'da yabancılara konut satışının durma noktasına gelmesi üzerine, Kuzey Kıbrıs'ta yatırım yapmaları yönünde gelen talepler doğrultusunda bu kararı aldıklarını belirten Tunç, "Alanya'da ciddi projeler yaparak yerli ve yabancı müşterilerimize en güzel yaşam alanlarını sağlamak için çalışıyoruz ancak son 5 aydır Kıbrıs'a yatırım yapmamız için yoğun talep ve davet aldık. Özellikle bizimle çalışan acentelerden çok sayıda davet geldi. Olabildiğince yatırımlarımızı Alanya'da yapmaya devam etmek istiyorduk ancak gelinen noktada bu taleplere cevap vermek zorunda kaldık" dedi.

Yabancı yatırımcıların Alanya'da yaşadığı ikamet sorununun bu kararı almalarında büyük etken olduğunu dile getiren Tunç, "Yaklaşık 2 ay önce 35 bin metrekare yer alarak büyük proje yapmaya karar verdik. Bu proje üzerinde Kıbrıs'ta bir hafta boyunca yoğun bir çalışma yaptık. Altyapı çalışmalarımızı tamamladık. M.M.T. Tunç - ALIVIP Manhattan adlı 333 dairelik projemizi başlattık. Diğer bir projemizi de yine Kuzey Kıbrıs'ta bize ait olan 24 bin metrekarelik arsamızda 766 dairelik bir proje daha başlattık. Projelerimizi tamamen kendi Türk ekibimizle yapacağız." diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum