"Lige 3 puanla başlamak istiyoruz"

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, “Ligin ilk maçında evimizde Başakşehir ile karşılaşacağız. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz.” dedi.

"Lige 3 puanla başlamak istiyoruz"
Editör: Haber Merkezi
09 Ağustos 2023 - 22:15
Teknik Direktör Ömer Erdoğan, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kamp dönemini değerlendiren Teknik Direktör Ömer Erdoğan, “Öncelikle hepimiz için yeni sezon hayırlı olsun. 2 Temmuz'da ilk etap kampımıza Alanya’da başladık. Buradaki çalışmalarımızdan sonra Erzurum'a gittik. Erzurum'da 10 günlük bir kamp süreci sonrası 3’üncü etabı da Hollanda'da geçirdik. Bu sürede toplam 45 antrenman ve 6 hazırlık maçı yaptık. Tabii geçen sene ile kıyasladığımız zaman takımın neredeyse yüzde 60-70’i değişti. Yeni bir yapılanmaya gittik. Burada genç oyunculara yatırım yaptık. Daha kaliteli bir kadro kurmaya uğraştık. Sağ olsun burada başkanımız başta yönetim kurulumuz da gerçekten ülkemizdeki yaşanan çok ciddi ekonomik sıkıntılar döneminde bizim de isteklerimizi yerine getirmeye gayret gösterdiler. Transferin büyük bölümünü bitirdik. Belki aramıza 2 veya 3 oyuncu daha katabiliriz. Bu konuda da yine araştırmalarımız ve görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

Ligin ilk haftasında oynanacak Başakşehir maçını da değerlendiren Erdoğan, “Her maçın, her golün, her puanın çok önemli olduğu bir lige başlıyoruz. Zorlu bir rakiple başlıyoruz. Başakşehir’in, ligimizin son yıllarda özellikle üst sıralarını zorlayan ve geçen sene Avrupa'da elde ettiği başarılarla çok iyi bir rakip olduğuna inanıyorum. Büyük oranda takımlarını da korudular. Hatta üzerine çok ciddi transferler yaptı ama biz kendimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Kendi sahamızda oynayacağız. Buradan da taraftarlarıma seslenmek istiyorum. İlk maçımızda bizi yalnız bırakmasınlar. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. İnşallah onlarla beraber güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Lige galibiyetle başlamak istiyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum